Intr-un concert heavy metal nu te bagi cu vioara

Intr-un concert heavy metal nu te bagi cu vioara
Teo Trandafir înregistrează la Zone Studio Oradea şi a acordat un interviu , în exclusivitate, Jurnalului bihorean.

Îndrăgita vedetă de televiziune radiază de fericire şi pare mai mulţumită ca niciodată de proiectele în care este implicată. La Oradea, Teo Trandafir înregistrează voce pentru filme pentru copii. Este povestitor, rol care în vine de minune. Nu numai datorită antrenamentului pe care îl are acasă alături de Maia, fetiţa ei, dar şi talentului nativ. Directorul Zone Studio Oradea, Barany Sandor a fost deosebit de încântat de colaborarea cu Teo încă de la primele fraze rostite. „Mânca-ia-ş gura ei!”, a spus Barany Sandor din camera de comandă de cum a auzit-o că intră în stare. De-altfel Teo a mai lucrat în proiecte asemenătoare. Chiar în primii ani de presă a făcut teatru radiofonic, apoi a înregistrat Cutiuţa muzicală, cântecele pentru copii. E pregătită să facă faţă oricărei provocări, orice proiect în care sunt implicaţi copiii îi dă energie, iar când vorbeşte de fetiţa ei e cel mai fericit om din lume. Emană atâta bucurie, încât, inevitabil te molipseşti şi mai ai încă un motiv să o iubeşti. „Noi, aştia, care ne-am născut pe vechiul sistem avem avantaje: suntem pregătiţi pentru orice. Ne-am născut cu mâna la chipiu!”, spune zâmbind.

„Nu am omorât căprioare!”

„Când este vorba de copii, pentru un zâmbet de copil fac totul. Am fost invitată cu graţie la Oradea să dublez nişte filme inspirate din poveşti clasice. Eu zic că aceasta este o nouă meserie, în care eu dau tot ce pot. Noi, la radio lucram cu microfoane de nuntă, acum e o cu totul altă tehnologie. Sunt încurajată să vorbesc. Eu citesc mult copiilor noştri. Doi dintre ei au crescut în Franţa. Aşa că acum nu numai că citesc la prima vedere, ci pot să scot, la prima vedere şi arhaisme. Acum suntem la Legendele Olimpului, a lui Mitu. Mi-e milă de textul lui, dar pentru a înţelege copiii înlocuiesc, de exemplu: lăncieri cu ostaşi”, mărturiseşte omul de televiziune. Teodora Trandafir înţelege fiecare copil şi încearcă să se raporteze la fiecare prichindel ca şi cum fiecare ar fi chiar Maia. Teo a spus apoi că i-a mărturisit Maiei că până să o întâlnească casa ei nu avea culoare şi că s-a rugat mult. „Maia a vrut să afle exact locul unde mă rugam. Copiii după ce trăiesc în imaginar povestea, vor să aibă corespondentul în realitate şi simt nevoia de concret”, a explicat Teo modul cum a reuşit să intre în pielea personajelor cărora le dă viaţă la Zone Studio.

Am întrebat-o pe simpatica vedetă Tv dacă şi-ar dori să revină pe ecran în postura care a consacrat-o, şi pentru care românii o iubesc, cea de moderator al unei emisiuni de divertisment. „Mi-ar plăcea!. Mă întreb însă, şi nu vreau să judec pe nimeni, dacă mai este locul meu? Nu ştiu dacă aş putea eu să fac divertisment în acest context, aşa cum se prezintă acum televiziunile. Repet: nu judec pe nimeni. Într-un concert de heavy metal nu ta bagi cu vioara”, a spus Teo. Fiindcă recent Teo Trandafir a trăit un moment foarte fericit din viaţă, unul care îi dă aripi, s-a căsătorit, am încercat să aflăm amănunte de la un eveniment pe care vedeta l-a dorit intim, discret şi departe de ochii presei. Cu toate acestea, Teo spune că a aflat despre nunta ei ceva care a oripilat-o: că ar fi mâncat tocăniţă din inimi de căprioară. Totul dintr-o frază pe care cineva a auzit-o trunchiat. „Nu aş putea să mânâc o oaie, un iepure, aş muri. Nu am omorât noi căprioarele. Totul s-a întâmplat aşa. Un prieten drag, un mare master chef a venit şi a spus că din inimă şi cu tot dragul mi-a pregătit o tăconiţă din muşchi de căprioară. De aici ştirea că aş fi mâncat inimi de căprioară…”, a clarificat Teo Trandafir confuzia ridicată la rang de ştire. Poveştile în care Teo Trandafir dă viaţă personajelor vor putea fi văzute la Cartoon sau la Boomerang , iar colaborarea dintre Zone Studio şi Teo Trandafir are loc la cererea Warner Bros.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !