Junior ranger, la final

De Crina Dobocan
În tabăra Junior Rangerii Foto: Aqua Crisius
În tabăra Junior Rangerii Foto: Aqua Crisius
APS Aqua Crisius a finalizat, marti, proiectul „Cu Junior Rangerii implicăm comunitățile în păstrarea și promovarea valorilor naturale”.

Implementat în perioada 15.04-28.09.2014 proiectul a fost finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Proiectul a avut ca scop implicarea a două comunități în promovarea sitului ROSCI0262 Valea Iadului, realizarea unui traseu de mountain bike și a unor amenajări complementare, precum și conștientizarea a peste 307 de tineri din 6 comunități prin acțiuni de tip Junior Ranger și promovarea acestora prin intermediul unui film intitulat sugestiv „De ce Junior Ranger?” disponibil on-line pe contul de Facebook al asociației sau pe YouTube.

„Obiectivele proiectului au fost implicarea a minim 30 de reprezentanți din două comunități locale (Bulz și Curățele) în realizarea ediției a-II-a a Zilei Liliacului Carpatin, amenajarea unui traseu tematic pentru biciclete și realizarea unor completări esențiale a infrastructurii de vizitare a Văii Iadului, conştientizarea a minim 300 de tineri din localitățile Bulz, Curățele, Aușeu, Zerind, Toboliu și Cociuba Mare asupra necesităţii protejării speciilor şi habitatelor din ariile naturale protejate administrate de APS Aqua Crisius și realizarea unui film de promovare a activităților de tip Junior Ranger prin implicarea participanților din tabăra Junior Ranger 2015 în vederea promovării acestor activități”, a declarat Mihai Togor, managerul de proiect.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !