La lopată sau la buzunar

4Comentarii
La lopată sau la buzunar
Poliţia Locală somează orădenii să îşi cureţe trotuarele, sub ameninţarea cu amenda.

„Având în vedere sezonul rece şi implicit depunerile de zăpadă, respectiv formarea gheţii, Poliţia Locală doreşte să le reamintească cetăţenilor municipiul Oradea, obligaţiile pe care aceştia le au în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliul Local nr. 720 din 2016, art. 16, 17 şi 18, care sunt următoarele: să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor care fac parte din asociaţie, să îndepărteze zăpada si gheaţa de pe trotuare din dreptul spaţiilor deţinute cu orice titlu, în care îşi desfăşoară activitatea sau pe care le folosesc în alte scopuri şi să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuare din dreptul imobilelor în care locuiesc sau pe care le folosesc în alte scopuri”, transmite Municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Nerespectarea prevederilor menţionate mai sus se sancţionează cu amenzi de la 1.000 la 2.500 lei, conform regulamentului municipal de deszăpezire, mai arată Poliţia Locală, transmiţând felicitări celor care dau dovată de spirit civic şi iau toate măsurile necesare pentru salubrizare împrejurul imobilelor.

Situaţiile de acest gen, ca de altfel şi altele care ţin de competenţia Poliţiei Locale pot fi reclamate la numărul de telefon 0259.969 – Dispecerat

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor