Lansare de revistă la „Oltea Doamna”

De Alexandru Guiaș
Lansare de revistă la „Oltea Doamna”
Școala Gimnazială „Oltea Doamna” a susținut la finele săptămânii trecute un dublu eveniment, pe cât de relevant pe atât de emoționant.

Astfel, într-un cadru festiv, colectivul de cadre didactice a unității de învățământ a asistat la lansarea primului număr al revistei „INFOLTEA”. Revista școlii este coordonată de prof. Liliana Bocoi (director adjunct) și prof. Patricia Faur, alături de eforturile conjugate ale dascălilor și elevilor unității de învățământ.

Conform coordonatorilor revista se prefigurează a avea apariție bianuală și întrunește în paginile ei lucrările copiilor și deopotrivă ale cadrelor didactice care, de-a lungul unui an școlar, au depus o activitate susținută, atât școlară, cât și extrașcolară, materializată în exponate artistice sau științifice, în texte literare, obținute în urma unor concursuri și olimpiade de specialitate. Elevele din clasa a VII-a A – Dona Ursu, Iulia Frîncu, Cristina Pavel și Cynthia Torje și-au adus contribuția la tehnoredactarea revistei.

revista oltea doamna revista oltea doamna1

Tot în cadrul acestei activități deosebite, au fost felicitați și premiați toți membrii colectivului didactic și didactic auxiliar, care și-au adus contribuția la obținerea premiului III la Olimpiadele K, școala beneficiind de o sumă de 22.000 de euro, pe care îi va investi pentru îmbogățirea bazei materiale a școlii și pentru asigurarea unor condiții excelente elevilor care vor învăța aici în continuare.

Festivitatea s-a încheiat prin felicitările și mulțumirile adresate de colectivul de cadre didactice, directoarei adjuncte și prof. Patricia Faur care s-au implicat total în cele două proiecte, fiind sufletul și motorul care a propulsat toată această activitate, precum și directorului școlii, Mircea Mitran, pentru susținerea acordată în finalizarea acestui act de cultură, emblematic pentru Școala Gimnazială „Oltea Doamna”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !