Locuri de munca vacante in Bihor

Locuri de munca vacante in Bihor
Persoanele cu studii medii sau şcoală profesională au de ales dintre 167 de locuri de munca.

373 locuri de munca sunt disponibile, în prezent, în baza de date a AJOFM Bihor. Dintre acestea, opt se adresează persoanelor cu studii superioare. Astfel, îşi pot găsi un post cei care au terminat o facultate în domeniul ingineriei mecanice, ingineriei auto, calculatoare, construcţii, vânzări, etc.

Studii medii

Oferta pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională este de 167 de locuri de munca. Cele mai multe posturi sunt pentru domeniul industriei uşoare: confecţii de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Ospătarii şi bucătarii au mari şanse de a se angaja în această perioadă.

Agenţii economici caută din această categorie de persoane agenţi comerciali, lucrători comerciali, casieri dar şi asistemt manageri, şef depozit etc.

Se caută de asemenea zidari,electrician auto şi şoferi TIR.

Pentru persoanele necalificate sunt disponibile 183 de locuri de munca în diverse domenii.

Astfel, se caută menajeră, cameristă, spălător vase, îngrijitor clădiri, încasator teren, dar şi muncitori necalificaţi pentru croit, cusut şi tălpuit, în domeniul confecţiilor dau şi manipulanţi marfă.

În judeţ, la Aleşd sunt disponibile 15 de locuri de munca pentru muncitori necalificaţi în domeniul industriei confecţiilor de îmbrăcăminte.

Informaţii suplimentare despre oferta de locuri de munca pot fi obţinute la sediul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei, nr. 2.

S.Al.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !