Locuri de munca vacante in Bihor

Locuri de munca vacante in Bihor
322 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent în baza de date a AJOFM Bihor, potrivit informaţiilor primite de la instituţie. Dintre acestea, 265 sunt la Agenţia Locală Oradea.

Pentru persoanele cu studii superioare, oferta este de 28 de locuri de muncă. Astfel, pot să-şi găsească un loc de muncă persoanele care au terminat o facultate în domeniul ingineriei, domeniul juridic sau domeniul economic.

Cerinte locuri de munca

Pentru cei cu studii medii sau şcoală profesională oferta este de 128 de slujbe. Sunt posturi pentru tehnicienii elctronişti, tehnicienii metrologi, tehnicienii de producţie, controlorii de calitate, reprezentanţi vânzări, recepţioneri hotel, operatori call-center, gestionari, şefi adjuncţi de raion, funcţionari, casieri, brutari, cameriste, lucrători comerciali, măcelari, etc.

Domeniul industriei uşoare are şi de data aceasta multe posturi libere. Este vorba despre confecţioneri încălţăminte şi confecţioneri îmbrăcăminte, unde sunt disponibile peste 30 de locuri de muncă. Montatorii de subansamble au, de asemenea, 25 de oferte disponibile.

În domeniul mecanic se caută lăcătuşi, mecanici de întreţinere, mecanic utilaje, frezor, etc. Şoferii au şi ei la dispoziţie câteva locuri libere în oferta de la AJOFM.

Persoanele necalificate au la dispoziţie 109 oferte ca încasatori, ambalatori, îngrijitori clădiri, muncitori pentru asamblarea produselor electronice.

În judeţ, la Beiuş sunt oferite 35 de locuri de muncă pentru confecţioneri îmbrăcăminte şi muncitori necalificaţi. La Salonta, oferta este de 22 de slujbe, majoritatea pentru muncitorii necalificaţi în industria confecţiilor.

 Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !