Magia Crăciunului la Aurel Lazăr

De Alexandru Guiaș
Magia Crăciunului la Aurel Lazăr
© I-au cântat brăduțului
Crăciunul, cea mai mare sărbătoare a creștinătății, a fost întâmpinat și anul acesta de elevii și dascălii Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” prin activitățile pe care le-au desfășurat încă din primele zile ale lunii decembrie.

Astfel, membrii Consiliului școlar al elevilor au împodobit pe holurile școlii doi brazi, spre bucuria elevilor și profesorilor din școală, iar sălile de clasă au fost decorate cu cele mai originale și frumoase ornamente, participând astfel la concursul „Spiritul Crăciunului în clasa mea”. După lungi deliberări și criterii bine stabilite, juriul – alcătuit din Rodica Juncu (director adjunct), Alin Ștefancsik (președintele Consiliului școlar al elevilor) și elevele Cosmina Burescu și Raluca Dumitru au desemnat cele mai frumos împodobite clase în spiritul Crăciunului. În urma jurizării, cele mai original împodobite clase au fost a VI-a, a IX-a B, a X-a B, a XI-a B și a XII-a A.

Sub denumirea „Magia Crăciunului”, elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a B, a IX-a C și a X-a B, sub îndrumarea profesorilor Ioana Mladin, Carmen Bubela, Emilia Negru, Mihaela Băguț, Nicoleta Blaj, Rodica Turcaș și Vasile Juncu au oferit colegilor lor un spectacol de colinde, cântece de iarnă din repertoriul românesc și internațional, poezii și dansuri, prilej cu care s-au oferit diplomele la concursul „Spiritul Crăciunului în clasa mea”. Ambele activități fac parte din proiectul educativ „Anotimpurile”, aflat la cea de-a V-a ediție, coordonat de prof. Rodica Turcaș și Consiliul școlar al elevilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !