Medalii pentru micii atleţi orădeni la CN de copii

De Gavril Nutiu
Denisa Iljes, antrenoarea Florina Fărcuţ şi Daria Sfârlea
Denisa Iljes, antrenoarea Florina Fărcuţ şi Daria Sfârlea
Desfăşurat la Bucureşti, pe Stadionul „Iolanda Balaş Söter”, CN de atletism pentru copii a evidenţiat evoluţiile meritorii ale micilor atleţi orădeni, de la CSŞ LPS Bihorul.

Performera delegaţiei noastre a fost Denisa Iljes (antrenori Florina Fărcuţ, Olah Robert), care a devenit campioană naţională în proba de 50 metri copile III, cu rezultatul de 7,69”. Tot ea s-a situat pe locul 4 la 300 metri, cu timpul de 53,51”.

La rândul său, Daria Sfârlea (antrenori Virgil Predea, Liviu David) a obţinut medalia de argint la copile II, devenind vicecampioană naţională în proba de triatlon, cu un total de 2.579 puncte. Ea a înregistrat rezultatele de 9,88” la 60 m, 3,98 m la săritura în lungime, respectiv 32,45 m la aruncarea mingii de oină, în cele trei probe ale triatlonului. „Competiţia s-a desfăşurat pe ploaie, iar rezultatele Dariei au fost influenţate de condiţiile nefavorabile, fiind sub posibilităţile sale”, afirmă antrenoarea Florina Fărcuţ. Tot la copile II, Sara Cadar a ocupat locul 8 la săritura în lungime, cu 4,29 m. Au mai concurat Serena Benyi şi Olah Robert jr.

11denisa iljes Denisa Iljes, pe locul 1 la 50 metri, alături de antrenoarea Florina Fărcuţ ©

La copile I, Denisa Coita (antrenor Alin Vaşadi) s-a clasat pe locul 5 la 300 m, cu 44,65”, urmată de colega sa Daiana Iljes (antrenori Florina Fărcuţ, Robert Olah), cu timpul de 45,11”. Tot Denisa Coita a ocupat locul 7 la 200 metri, cu 27,45”. De remarcat faptul că toate aceste rezultate au constituit noi recorduri personale pentru cele două sportive orădene. Au mai concurat Carmen Popa şi Alexandra Bărcui.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !