Medicii DSP vor să se consulte cu oamenii

2Comentarii
Medicii DSP vor să se consulte cu oamenii
Medicii inspectori de la Direcţia de Sănătate Publică cheamă oamenii, reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale, ai instituțiilor publice şi ai asociațiilor profesionale să contribuie la elaborarea formei finale a planului național multianual integrat de promovare a sănătății și educație pentru sănătate.

Acesta are ca scop dezvoltarea de programe naționale de prevenție și educație pentru sănătate şi se doreşte astfel creșterea proporţiei populaţiei cu comportamente favorabile sănătăţii și indirect pe termen mediu și lung, dar şi diminuarea ritmului de creștere a morbidităţii și mortalităţii prin boli netransmisibile în populaţie.

Procesul de consultare a bihorenilor a început luni, 7 martie şi durează până în 22 aprilie.

Inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică Bihor pune la dispoziția persoanelor fizice și/sau juridice interesate, toate informațiile necesare participării la procesul consultativ, care pot fi accesate pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Bihor www.dspbihor.ro și pe site-ul Ministerului Sănătății www.ms.ro.

Înscrierile pentru consultări se fac până în 11 martie 2016, în baza completării formularului anexat, care va fi trimis la adresa de e-mail: promsan@aspbihor.ro.

Informații referitoare la procesul de consultare publică pot fi obținute la numărul de telefon 0259418639 sau la adresa de mail promsan@aspbihor.ro.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor