MedLife anunță deschiderea primei hyperclinici din Oradea

MedLife anunță deschiderea primei hyperclinici din Oradea
Hyperclinica MedLife Oradea este cea mai modernă clinică din Municipiul Oradea și este rezultatul unei investiții de peste 1.2 milioane euro.

26 septembrie 2018, Oradea: MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, inaugurează prima hyperclinică din Oradea, care pune la dispoziția orădenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș.

Hyperclinica MedLife este rezultatul unei investiții de 1.2 milioane euro, se întinde pe o suprafață de 1100 mp și este dispusă pe 3 nivele. Unitatea cuprinde un punct de recoltare, cinci săli de investigații (gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc.), un salon post-anestezic și 12 cabinete, destinate consultațiilor clinice și paraclinice. Echipa este formată din peste 60 de medici, asistente și personal de suport.

“Inaugurarea primei hyperclinici MedLife în Oradea susține planurile noastre de extindere națională. Este un oraș în plină dezvoltare, iar deschiderea unei clinici de mari dimensiuni aici nu face altceva decât să vină în întîmpinarea pacienților și să le ofere servicii medicale integrate, la cele mai înalte standarde. Așa cum am anunțat încă de la începutul anului către investitori și acționarii noștri, vom continua planul de extindere la nivel de țară și vom prospecta în continuare piața, cu accent pe orașele cu populație medie”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

Pacienții pot accesa servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 19 specialități, printre care medicină internă, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet și nutriție, cardiologie și stomatologie. Divizia de imagistică include ecografe performante, ce oferă o acuratețe deosebită a diagnosticului, dar și sisteme endoscopice complete.

Hyperclinica MedLife Oradea este situată pe strada Piața Cetății, nr. 1, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-20:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0259 960.

În prezent, MedLife funcționează în Oradea cu un laborator de analize, inaugurat în martie a.c., două puncte de recoltare și o hyperclinică, aceasta din urmă fiind cea mai recentă investiție.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 20 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Cluj, Ploiești și Brăila.

Despre MedLife:

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania ope-rează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacțio-nare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. sEchipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experisență valoroase, care să îi per-mită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !