„Ne dorim crearea unei noi echipe”

De Gavril Nutiu
13Comentarii
„Ne dorim crearea unei noi echipe”
Noul antrenor al echipei de polo CSM Digi, Dorin Costrăş a mulţumit conducerii clubului pentru încrederea acordată.

Totodată, el a explicat intenţiile sale cu privire la proiectul de întinerire a lotului echipei. „De data aceasta, schimbarea din lot va fi una traumatică, radicală. Am să adun în jurul meu jucători tineri, mai ales dintre cei formaţi la Oradea. Dorim să constituim o echipă ambiţioasă, cu caracter, cu spirit de sacrificiu, capabilă să ducă mai departe tradiţia poloului orădean. Este un proiect pe terem mediu şi lung, dar care doresc să dea rezultate concrete într-un timp cât mai scurt posibil. Doresc să renunţ la jucătorii bătrâni, pentru că aceştia cer favoruri, iar eu nu pot să le ofer, nu pot să trec peste anumite principii”, a declarat Dorin Costrăş.

„Vechea echipă a încheiat un ciclu în poloul orădean, este timpul să înceapă unul nou. Trebuie să le dăm şanse tinerilor jucători, trebuie să ne construim o ală echipă, chiar dacă rezultatele nu vor veni imediat. Nu dorim în niciun caz să coborâm ştacheta performaţelor, dar ne asumăm acest risc, suntem conştienţi că va trebui un timp pentru a reveni acolo unde am fost”, a conchis preşedintele CSM Oradea, Şerban Sere.

Ramiro Georgescu va fi singurul veteran din lot

Antrenorul Dorin Costrăş s-a ferit să nominalizeze jucătorii din lot la care doreşte să renunţe, dar până la urmă a oferit destule indicii în acest sens. El a afirmat clar că nu-şi mai doreşte „bătrâni” în lot, cu o singură excepţie: Ramiro Georgescu. „Ramiro va fi singurul veteran din echipă, va fi căpitanul formaţiei noastre. El va trebui să adune, să strângă jucătorii tineri în jurul său. În afara lui Ramiro, s-ar putea să plece toţi ceilalţi jucători bătrâni. Îmi doresc ca şi Diaconu să se retragă”, a explicat Costrăş. Antrenorul a spus că doreşte să-i păstreze în continuare în echipă pe Mihnea Gheorghe şi Andrei Prioteasa, chiar dacă aceştia nu sunt orădeni. „Nu înseamnă că orice jucător local va avea loc în lot doar pentru că este orădean. Criteriile de selecţie vor fi foarte exigente, aceleaşi pentru toţi jucătorii, indiferent dacă sunt din Oradea sau de altundeva. Eu şi secundul meu, Ciprian Câmpianu, vom organiza câteva trialuri de selecţie, în care vom testa mai mulţi jucători tineri, din Oradea, Arad şi Bucureşti”, a spus Dorin Costrăş. El a dezvăluit că se va renunţa la toţi stranierii din lotul actual, cu excepţia portarului Gojko Pjetlovic, care are însă oferte şi de la alte echipe.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor