O orădeancă este campioană europeană la magie mentală

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
Anca şi Lucca Lucian, Campioni Europeni
Anca şi Lucca Lucian, Campioni Europeni
Anca şi Lucca Lucian au devenit Campioni Europeni în magie mentală la Blackpool. Acest titlu s-a acordat pentru prima dată.

O orădeancă şi un austriac fac un cuplu imbatabil în viaţă şi pe scenă. Numerele lor de magie mentală uimesc o lume întreagă.

Orădeanca Anca Lucian avea o carieră fulminantă în domeniul bancar, iar apoi în drept. Soţul ei, Lucca derula o activitate în domeniul francizelor, dar hobby-ul lui era magia. Lucca a povestit că într-o zi, stând pe malul unui lac şi cugetând la un plan de marketing şi-a dat seama că nu asta îşi dorea să facă.

anca-si-lucca-lucian-4

Numai gândindu-se la un truc, cum să transforme o bacnotă de 10 euro într-o chiflă de pâine şi i-a exploadat inima de fericire. Pentru Anca propunerea lui Lucca de a urca împreună pe scenă a fost o provocare. Întotdeauna a fost atrasă de logică, de combinaţii matematice. Aşa s-a născut un cuplu de mare succes în magie mentală la nivel mondial: Anca şi Lucca Lucian, vicecampioni mondiali la magie mentală în 2015.

anca-si-lucca-lucian-2

Cu show-ul lor, The Mind-Reading Revolution, Anca Lucian, împreună cu soţul ei, iluzionistul Lucca Lucian, au reprezentat Austria şi au câştigat al doilea loc la magie mentala la al XXVI-lea Campionat Mondial al Magiei organizat de Federatia Internaţională a Cluburilor de Magie. În urmă cu câteva zile, Anca şi Lucca au câştigat titlul de Campioni Europeni în magie mentală la Blackpool. „Acest titlu s-a acordat pentru prima dată. Campionatul European se ţine o dată la 3 ani, iar la alte ediţii s-a acordat doar premiul 2 sau 3 în magie mentală. Alte categorii premiate, în afara de magia mentală, sunt Grand Illusions, Comedy Magic, Manipulation, General Magic, Card Magic, Micro Magic şi Parlour Magic.
Prin acest titlu suntem automat calificaţi la Campionatul Mondial de anul viitor, în Corea de Sud”, ne-a spus Anca Lucian.

anca-si-lucca-lucian-6

Numărul prezentat de Campionii Europeni a fost The Mind Reading Revolution.

anca-si-lucca-lucian-30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !