Oferta aniversară la OFTALMOLOGIE pentru operaţiile de cataractă

Oferta aniversară la OFTALMOLOGIE pentru operaţiile de cataractă
Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate, SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA iniţiază o promoţie specială la serviciile medicale de Oftalmologie, pentru pacienţii cu cataractă.

În perioada 6 august- 31 octombrie 2018, toate persoanele asigurate, indiferent de vârstă sau venit, care necesită operaţie de cataractă, vor beneficia de un pachet special, care presupune o reducere între 30-50% lei pentru această intervenţie chirurgicală, în funcţie de tipul cristalinului.

Operaţiile de cataractă se vor efectua în regim de spitalizare de zi, astfel încât pacienţii nu vor fi nevoiţi să fie internaţi pe mai multe zile. În plus, postoperator, pacienţii vor fi planificaţi şi monitorizaţi de către medicul curant, săptămânal, în prima lună după intervenţia chirurgicală.

Informaţii de background

Cabinetul de Oftalmologie din cadrul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA oferă servicii de calitate, cu aparatură performantă, efectuate cu profesionalism de către medici cu multă experienţă, fapt ce oferă siguranţă pacienţilor noştri. Departamentul de Oftalmologie dispune de paturi atât în regim de spitalizare continuă cât şi în regim de spitalizare de zi şi sunt repartizate la etajul II al SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA.

Blocul operator oftalmologic este dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie, cu microscop operator Laica F40 si facoemulsificator Alcon Infiniti IP, fapt ce permite efectuarea intervenţiilor chirurgicale prin microincizii (1.2-2.0 şi 2.2 mm), respectiv recuperarea postoperatorie a bolnavilor mai rapidă (24-48 ore).

Dotarea Departamentului de Oftalmologie implică şi 2 lasere (laser de pol anterior – folosit în tratamentul cataractei secundare şi în tratamentul glaucomului).

De reţinut că, în afara spitalizărilor continue, se efectuează şi spitalizări de zi, care permit evaluarea funcţiilor vizuale a bolnavilor cronici (cu glaucom, retinopatie diabetică, atrofie de nerv optic şi retinopatie pigmentară). Promoţia actuală se realizează tot în regim de spitalizare de zi, fapt esenţial pentru pacienţii activi, care îşi pot relua activităţile cotidiene mai repede.

Cei care necesită intervenţii chirurgicale de cataractă, sunt rugaţi să se programeze pentru consult iniţial la OFTALMOLOGIE cu bilet de trimiere de la medicul de familie, la Call Center 0259.444444.

www.spitalpelican.ro

www.maternitateapelican.ro

Advertorial! Hb: 838240Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !