Ofertă Educaţională la Internaţional School of Oradea – preţuri de la 1650 RON/lună!

3Comentarii
Ofertă Educaţională la Internaţional School of Oradea – preţuri de la 1650 RON/lună!
Internaţional School of Oradea, singura școală britanică, cu acreditare Cambridge, din Oradea, este locul prieteniei, al iubirii și al libertății de învățare. Este locul curajului și al exprimării.

ISO consideră că fiecare copil este unic și ca nevoile copilului sunt cerințe importante pentru educație, sunt diferite de la un copil la altul, de aceea misiunea acestei instituții de învățământ este aceea de a oferi elevilor un curriculum academic robust, stimulant și flexibil, care se dorește a le pune la dispoziție o paletă largă de oportunități prin care să își poată explora și dezvolta abilitățile, competențele și deprinderile.

Elevii înscriși în cadrul ISO studiază materiile prevăzute în curriculum-ul britanic, într-un mediu internațional, limba de predare fiind exclusiv limba engleză.

ISO anunță startul înscrierilor pentru anul școlar 2019/2020 și accesul la oferta educatională pentru grădinița și învățământul primar, cu tarife începând de la 1650 RON pe luna, tarife care diferă în funcție de programul ales.

ISO organizează în anul școlar 2019-2020 învățământ preșcolar pentru grupele 2-5 ani și clase de învățământ primar pentru elevi cu vârste intre 5- 8 ani.

In dimineață zilei de 15 Martie 2019, ISO își va deschide porțile în cadrul ‘’Open Day Event’’ pentru a le oferi părinților ocazia sa descopere cum învață cei mici la aceasta scoală.

Pentru cei interesați, detaliile despre oferta educatională atât pentru grădiniță cât și pentru învățământul primar pentru anul școlar 2019-20 pot fi accesate prin https://isor.ro/apply-2019-2020/, iar cei care sunt interesați sa vizite grădinița și scoală, sunt rugați sa sune la numărul de telefon: 0359.178.757.

Advertorial! Hb: 1732313Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor