Oferte locuri de munca in strainatate prin Eures

Oferte locuri de munca in strainatate prin Eures
Cele mai multe oferte sunt în ferme din Danemarca şi pentru ingineri în Cehia.

Odată cu venirea primăverii, se înmulţesc şi locurile de munca din străinătate. Potrivit informaţiilor primite de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean, în prezent sunt disponibile nu mai puţin de 71 de locuri de munca pentru cei care doresc să muncească în străinătate.

Oferte locuri de munca

„Cele mai multe oferte locuri de munca sunt din Danemarca. Aici este nevoie de 25 de persoane – lucrători calificaţi în fermele de animale şi de cultivare a legumelor şi fructelor. Cei interesaţi trebuie să fi absolvit în anul 2010 un liceu agricol sau o facultate de Agricultură, Zootehnie, Horticultură sau Medicină Veterinară. Pot candida şi studenţii la facultăţile menţionate. De asemenea, este necesară cunoaşterea limbii engleze”, a precizat Simona Burdean.

Cei selectaţi se vor ocupa cu hrănirea animalelor, efectuarea de injectii, asistenţa la naşterea a animalelor, curăţarea grajdurilor, conducerea tractorului, întreţinerea şi reparare echipamentelor din fermă, evidenţa animalelor, etc. Cei care vor lucra în fermele de legume şi fructe se vor ocupa cu spălarea, sortarea, plantarea de legume sau fructe, curăţarea terenului, etc. Vârsta candidaţilor trebuie să fie cuprinsă între 18-30 ani.

Persoanele selectate vor câştiga 1.260 de euro brut pe lună din care se scade impozitul pe salariu şi contribuţia pe piaţa muncii. Contractele sunt pe perioade cuprinse între 6 şi 18 luni.

„Tot din Danemarca mai există o ofertă pentru un medic neurolog. Salariul oferit este cuprins între 6.000 şi 7.000 de euro brut pe lună”, a subliniat consilierul Eures de la AJOFM Bihor.

Alte oferte locuri de munca disponibilie sunt: cinci asistenţi medicali pentru Anglia, 15 îngrijitoare persoane vârstnice pentru Germania, 20 de ingineri procesare şi sunet pentru Cehia şi încă doi ingineri programatori, tot pentru Cehia. „AJOFM Bihor mai face înscrieri în baza de date pentru muncă în Germania în domeniile: construcţii, agricol şi gastronomie. Cei interesaţi trebuie să cunoască bine limba germană”, ne-a declarat Simona Burdean. Informaţii suplimentare la tel: 0259.433.346 sau la sediul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei, nr.2.

D.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !