Olimpicii gojdiști cred în viitorul lor

De Alexandru Guiaș
1Comentariu
Olimpicii gojdiști cred în viitorul lor
Nu mai puțin de 29 de premii și medalii de la 21 de elevi gojdiști. Acesta este bilanțul provizoriu al Colegiului Național „Emanuil Gojdu” în ce privește premiile obținute în cadrul olimpiadelor naționale. Lista rămâne deschisă.

În cadrul unei conferințe de presă inițiate de conducerea Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, unitatea de învățământ cotată drept una dintre cele mai bune din județ, le-a expus reprezentanților mass-media bihorene rezultatele elevilor medaliați la olimpiadele naționale care au avut loc până în acest moment.

Astfel, Florin-Liviu Nicoară, directorul colegiului, le-a adus mulțumiri elevilor și profesorilor coordonatori pentru rezultatele bune obținute de aceștia la olimpiadele la care au participat.

„Sunt mulțumit de rezultatele elevilor participanți la olimpiade, dar și de munca depusă de profesori în pregătirea acestora. Bucuria este cu atât mai mare cu cât trei dintre ei sunt calificați în lotul lărgit al României pentru olimpiadele internaționale la patru discipline. Aceștia sunt Mădălina Lazăr la Chimie, Vlad Gavra la Astrofizică și astronomie (ambii în clasa a XII-a) și Andrei Bădulescu (clasa a XI-a) la Chimie și la Științele pământului”, a spus Florin-Liviu Nicoară.

Premianții

Printre premiile obținute de gojdiști la olimpiadele naționale din anul școlar 2016-2017 se numără: o medalie de argint (Alexandru Slavoia – clasa VIII-a), 3 medalii de bronz (Mihai Ghergheleș și Andrei Covaci – clasa a VI-a și Florin Sabău – clasa a IX-a) și o diplomă de onoare (Mihai Constantinov – clasa a XI-a), la Fizică; 2 medalii de bronz (Filip Vaida – clasa a VIII-a și Raul Galea – clasa a XII-a) la Matematică; la Informatică, o medalie de argint (Mihai Horia Silaghi – clasa a IX-a) și una de bronz (Dan Răzvan David – clasa a XI-a); un premiu special la Limba și literatura română (Mălina Mateaș – clasa a IX-a); un premiu special la Geografie (Catinca Iacobescu – clasa a X-a); o mențiune specială la Limba franceză (Janina Țarcă – clasa a VII-a); 4 mențiuni speciale (Smausz Marc și Alexandru Slavoia – clasa a VIII-a, Cristina Lipoveanu – clasa a XI-a și Mădălina Lazăr – clasa a XII-a) și o altă menține a MEN (Andrei Bădulescu – clasa a XI-a), la Chimie; o medalie de argint, respectiv o mențiune, la Astrofizică și astronomie (Vlad Gavra – clasa a XII-a); o mențiune la Religie (Antonia Micula – clasa a XI-a); un premiu III (Denis Morgovan – clasa a XII-a) și 2 mențiuni (Ana Negruțiu – clasa a X-a și Darius Ternovan – clasa a XI-a) la Limba engleză; premiul I și totodată premiul special pentru cel mai mare punctaj pe toată olimpiada (Alina Filip – clasa a XI-a), și un premiu III acordat pentru proiect (Bronț Mark Christian – clasa a X-a) la Limba germană.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor