Optic Visaje Art vă aşteaptă în continuare in magazinul de la blocul Cicero

Reactualizat la:
Optic Visaje Art vă aşteaptă în continuare in magazinul de la blocul Cicero
Pentru a evita confuziile create independent de voinţa noastră, precizăm că Optic Visaje Art vă aşteaptă, aşa cum v-a obişnuit in ultimii 6 ani în modernul său magazin de la parterul blocului Cicero.

Dorim să precizăm pe această cale că am încheiat colaborarea cu numitul (dr) Abu- Taleb Abdel -Rahman în luna Mai 2015, acesta fiind evacuat din magazinul nostru prin Intermediul executorului judecătoresc cu Notificare Nr.N8/2015.

Dorim să precizăm că nici cabinetul şi nici magazinul de optică medicală nu au aparţinut niciodată numitului Abu- Taleb Abdel- Rahman acesta având doar statutul de simplu colaborator.

Facem aceste precizări deoarece în urma unor reclame cu scop de dezinformare în mass-media,unii dintre clienţii noştri au fost induşi în eroare, înţelegându-se că magazinul nostru şi cabinetul s-au mutat.

Vă informăm că ne desfăşurăm activitatea în acelaşi magazin, la parterul blocului Cicero, în partea dinspre Electrica, unde vă aşteptăm în continuare pentru consultatii oftalmologice de specialitate,reduceri, promoţii şi servicii la standarde occidentale. Vă aşteptăm cu drag, şi nu uitaţi – Optic Visaje Art – D. Cantemir bloc CICERO!

 

Advertorial!