Orădenii au luat parte la cina porcului alături de Horia Vârlan

De Oana Farcas
Reactualizat la:
Orădenii au luat parte la cina porcului alături de Horia Vârlan
Orădenii prezenți, în acest weekend, în Cetatea Oradea au ocazia să urmărească etapele de pregătire a bucatelor tradiționale din carne de porc pe care mai apoi pot să le deguste.

Vestitul Horia Vârlan a ajuns, sâmbătă, la Cetatea Oradea pentru a lua parte la demonstraţiile culinare interactive, tipice românilor, cu prilejul tăierii porcului.

Primitori din fire, puținii comercianți aflați sâmbătă la eveniment s-au înghesuit care mai de care pentru a-l servi pe maestrul bucătar. După ce a trecut de la o căsuță la alta, gustând din toate, Horia Vârlan le-a împărtășit un sfat celor prezenți. Îndemn care, mărturisește el, se perindă în familia lui din generație în generație: „Regula este ca atunci când crezi că este suficent de sărată mâncarea, să mai adaugi puțină sare”.

De asemenea, bucătarul șef ii învită pe orădeni, în număr cât mai mare, în Cetatea Oradea pentru susţinerea produselor şi a culturii gastronomice tradiţionale.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !