PanAgroTeh Grup vă prezintă ARBOS – un brand care cucerește ambițios piața mondială!

Reactualizat la:
1Comentariu
PanAgroTeh Grup vă prezintă ARBOS – un brand care cucerește ambițios piața mondială!
Cine și ce este ARBOS? ARBOS recuperează valorile unei mărci italiene cu vechime și experiență, actualizează punctele sale forte, exploatează economiile de scară, se axează pe excelența designului, aducând toate elementele împreună cu ajutorul unui stil original și premiat*: premisele succesului sunt prezente și urmărite în mod activ cu angajament și convingere, care vizează atingerea acelei Calități care – singură – poate garanta un succes de durată și complet.

Este o abordare pe care ARBOS o definește „Techno – Green” și care reprezintă punctul forte al filosofiei companiei.

În prezent, drumul a fost pregătit și noile produse ale gamei complete – având o evoluție rapidă, fabricate în totalitate în două unități de producție din San Vito al Tagliamento și Carpi – au intrat în forță pe piața domestică și internațională.

ARBOS înaintează cu viteză maximă în completarea gamei generale de produse, adăugând gamei de tractoare o gamă completă, eficientă și modernă de echipamente agricole.

Tehnologic, ARBOS este atent la mediul înconjurător si proiectat fără compromisuri, iar proiectul industrial ARBOS are ca linii directoare evidente:

* VALORIFICAREA TRADIȚIEI ITALIENE

* PROIECTAREA LA CEL MAI ÎNALT NIVEL TEHNOLOGIC

* RESPECTAREA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

* PASIUNEA PENTRU DESIGN

Toate produsele sunt definite de confort și caracter practic, stil, performanțe excelente, protejarea mediului înconjurător și facilitatea de utilizare: designul italian nu a fost niciodată atât de inteligent, într-o combinație reușită de design, atenție acordată execuției și de respectare a mediului înconjurător, toate acestea luând în considerare reducerea costurilor de achiziție, utilizare și întreținere.

ARBOS este o combinație de competență, tradiție, modernitate.

ARBOS este pregătit – foarte pregătiț – pentru provocările actuale și viitoare.

ARBOS este rapid, dar prudent, inovator, dar cu picioarele pe pământ!

ARBOS este acesta:

1. Tractoare compacte

2. Tractoare pentru câmp deschis

3. Tractoare pentru livezi și podgorii

4. Semănători pneumatic de precizie

5. Semănători pneumatice pentru însămânțare directă

6. Semănători pentru cereale

7. Mașini de fertilizat

8. Mașini de erbicidat purtate

9. Scarificatoare

10. Semănători cu grapă rotativă

11. Prășitori universal pentru culturi pe rânduri

12. Echipamente electronice

PanAgroTeh, fidelă motto-ului sau „Mereu de partea ta!”, prin evenimentul de lansare ARBOS OPEN DAY Bihor – CRIȘANA din 19.03.2019, Biharia, aduce în atenția fermierilor parteneri câteva din gama de produse ARBOS!

Este acesta un eveniment care deschide o serie de acțiuni care vor supune ARBOS atenției și examenului în teren al celor care sunt interesați!

Vă așteptăm cu multe informații și propuneri de proiecte de finanțare pentru dezvoltarea fermelor agricole, zootehnice, viticole, pomicole și nu numai!

Pe noi ARBOS ne-a convins, și sperăm că vom putea împărtăși convingerile noastre cu partenerii noștri fermieri!

417050 Biharia, str. Trandafirilor nr. 1C, jud Bihor, România. Tel: +40 259 435 355. Mobil: +40 745 696 185. Fax: +40 259 369 964.

E-mail: office@panagroteh.ro

www.panagroteh.ro

Advertorial! Hb: 194355

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor