Patru medalii oradene la Internationalele Romaniei

Patru medalii oradene la Internationalele Romaniei
Campionatele Internaţionale de atletism ale Romaniei, desfăşurate la Constanţa în probele de alergări şi sărituri, respectiv la Snagov în probele de aruncări, au constituit un examen serios pentru atleţi, la început de sezon.

Aflată la cea de-a 56-a ediţie, competiţia a reunit la start sportivi din România, Republica Moldova, Bulgaria, Egipt, Liban şi Tunisia.

Atleţii orădeni s-au aflat printre protagoniştii concursului, reuşind să obţină rezultate bune. Patru dintre ei au urcat pe podium în probele la care au concurat. Alexandru Méhes (CS Crişul, antrenori Livia şi Albert Méhes) a câştigat medalia de argint în proba masculină de aruncare a ciocanului, cu 62,68 metri. La feminin, coechipiera sa Bianca Lazăr Fazecaş a obţinut medalia de bronz cu 58,16 metri.

Alte rezultate remarcabile au fost înregistrate în probele de sărituri de către elevii antrenorilor Mariana şi Virgil Preda. Lénárd Norbert (CSU CSM) a obţinut medalia de argint la triplusalt, cu 15,58 metri, probă câştigată de renumitul Marian Oprea. La lungime masculin, Silviu Uivaroşan (CSU CSM) şi-a adjudecat medalia de bronz cu 7,47 metri. În aceeaşi probă, Andrei Sasca a ocupat locul V cu 7,21 metri, iar Sergiu Foltuţ (ambii de la CSU CSM) locul VIII cu 7,03 metri. Cornelia Deiac (CSU CSM) n-a reuşit să „prindă” podiumul la lungime feminin, situându-se pe locul IV cu 6,35 metri. În aceeaşi probă, coechipiera sa Halai Erika a ocupat locul VIII cu 5,64 metri. Aproape de podium a fost junioara Ligia Grozav (CSU LPS), clasată pe locul IV la săritura în înălţime feminin cu 1,70 metri. Ion Vasile (CSU CSM) a ocupat locul X la înălţime masculin cu 1,95 metri.

„Rezultate mulţumitoare”

„Mă aşteptam la mai mult de la unii sportivi, dar se simte că suntem abia la început de sezon. Cornelia Deiac este foarte obosită, ea a forţat dar nu a putut mai mult, resimţind încă accidentarea pe care a suferit-o nu demult. Silviu Uivaroşan a sărit şi el sub posibilităţile sale. Ca şi clasări sunt rezultate mulţumitoare, dar eu îmi doream cifre, performanţe mai ridicate”, a afirmat antrenorul Virgil Preda.

G.N.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !