Piramida, ajustată „din mers”

19Comentarii
Piramida, ajustată „din  mers”
Inaugurată ca un modern şi civilizat centru de primire a publicului, Piramida care a umplut curtea interioară a Primăriei şi-a arătat, ulterior, din plin, defectele.

 

Vastele suprafeţe vitrate şi lipsa unei ventilaţii permanente care să nu deranjeze, au transformat-o într-o adevărată seră, la fel de neplăcută pentru public şi pentru personal. Anul trecut, administratorii au încercat să rezolve problema cu ajutorul unei folii reflexive, pentru care au plătit puţin sub 30.000 de lei. Soluţia ghicită anul acesta este mult mai ieftină – o plasă de protecţie a culturilor agricole. Rămâne de văzut cu ce efecte. Că de rezultatul estetic n-are rost să discutăm.



19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor