Piticii au săbătorit Ziua Mondială a Apei

Piticii au săbătorit Ziua Mondială a Apei
ORADEA – Ziua Mondială a Apei a fost prilej de săbătoare pentru micuţii de la Şcoala cu clasele I-VIII Decebal şi Liceul Greco-Catolic.  Piticii au sarbatorit Ziua Mondiala a Apei 1 22.03.2007

Zeci de copii din clasele I-IV, de la secţiile de limba română, maghiară şi germană, s-au adunat pentru a viziona poze şi filmuleţe pregătite de invitaţii de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor (APM) şi Direcţia Apelor Crişuri (DAC).

Nici elevii nu au venit însă cu mâinile goale, prezentând la rândul lor materiale şi panouri colorate, conţinând poze, ghicitori şi curiozităţi. „Am vrut să sărbătorim această zi într-un mod deosebit şi plăcut pentru copii.

Activităţile desfăşurate în clasă s-au finalizat, la noi, cu mai multe postere pe care le vom prezenta aici în faţa celorlalţi elevi şi ai vizitatorilor noştri. Vrem să îi sensibilizăm şi să mai facem şi alte activităţi pe teme ecologice”, ne-a spus Emilia Huza, institutor.

 

100 zile de şcoală

Pentru cei de la Liceul Greco-Catolic, evenimentul a fost dublat de o altă sărbătoare. Nu cu mult timp în urmă, elevii clasei a-ntâia au aniversat o sută de zile de la începerea şcolii.

„Cu această ocazie, am pregătit un panou, pe care am adunat gâze, fluturaşi şi peştişori, care împreună fac o sută”, explică Vanesa Sabău, elevă, în deschiderea spectacolului juniorilor. Lucrările tuturor copiilor au stârnit aplauze şi sunete de admiraţie în rândul publicului, care s-a bucurat, mai bine de o oră, de o serbare cu adevărat specială.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !