Platformă de locuri de muncă pentru bihoreni

1Comentariu
Békési Csaba a prezentat platforma www.locuridemuncabihor.ro
Békési Csaba a prezentat platforma www.locuridemuncabihor.ro
Locurile de muncă din Bihor şi cei în căutarea unui job se vor întâlni virtual pe o platformă a agenţiei judeţene.


Firmele îşi vor găsi mai uşor angajaţii potriviţi. Şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă se vor putea angaja mai uşor. Şi asta fără nici o cheltuială şi cu reducerea drumurilor la AJOFM Bihor. Agenţia judeţeană a lansat, vineri, 22 mai platforma: www.locuridemuncabihor.ro, o platformă destinată doar bihorenilor.

Aplicaţia a fost lasată în cadrul proiectului „Factor-Fii activ în oraşul tău”, cu finanţare POSDRU.

„Platforma este un instrument modern și util prin care dorim să venim în întâmpinarea nevoilor de pe piața muncii din județul Bihor. Locuri de muncă Bihor este primul portal public pe care se pot adăuga anunțuri cu oferte și cereri de locuri de muncă din județ”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea utiliza acest portal pentru a găsi mai repede și mai ușor locurile de muncă pe care le caută. Aici vor fi publicate joburi din toate domeniile de activitate: administrație, alimentație publică, comerț, vânzări, industria, IT, etc.

Totodată, platforma este un nou pas făcut de către AJOFM Bihor pentru debirocratizare și pentru a îmbunătăți serviciile oferite companiilor active pe piața muncii. „Folosind acest portal, agenții economici vor economisi timp, hârtie și energie. Firmele vor putea accesa o bază de date cu toți șomerii și toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din județul Bihor. Şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea acces la toate locurile de muncă din Bihor”, a precizat directorul executiv al agenţiei judeţene.

Cont firme şi şomeri

În primă fază, toate firmele care au locuri de muncă disponibile îşi vor deschide un cont pe platformă prin intermediul căruia vor putea să posteze locurile de muncă. În acest fel, angajatorii nu vor mai trebui să se deplaseze la sediul AJOFM Bihor pentru depunerea documentelor prin care anunţă locurile de muncă vacante. La fel, în cazul angajării unei persoane din baza de date a platformei nu vor trece pe la AJOFM pentru a anunţa acest lucru, documentele generându-se automat.

În ceea ce priveşete conturile şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, toate persoanele care trec pe la agenţie pentru consiliere, cursuri de formare profesională, mediere, depunerea de CV, ajutoare sociale, etc, îşi vor face un cont pe platforma www.locuridemuncabihor.ro. În această categorie intră şi cei circa 600 de cursanţi cuprinşi în Proiectul Factor.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor