Pompierii au controlat unităţi de turism

De Otilia Șandor
Pompierii au controlat unităţi de turism
Săptămâna trecută, pompierii de la Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” Bihor au făcut 33 de controale la operatori economici şi instituţii, printre obiectivele controlate numărându-se şi unităţi de turism din zona Padiş – Boga.

Pompierii au găsit la control 219 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă, 56 dintre acestea fiind din fericire înlăturate pe timpul controalelor.

Totuşi, pompierii au dat 186 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 130 de avertismente şi 56 de amenzi în valoare de 73 000 lei, în principal pentru neinstruirea corespunzătoare a personalului de pe locul de muncă privind modul de manevrare şi utilizare a mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, neasigurarea funcţionării optime a mijloacelor tehnice de intervenţie (hidranţi interiori şi exteriori), neasigurarea marcării complete a tuturor căilor de acces şi evacuare cu indicatoare de siguranţă, exploatarea cu deficienţe şi improvizaţii a instalaţiilor electrice etc.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !