Popa continua show-ul

Popa continua show-ul
Dupa celebrele fraze la adresa Stelei rostite de antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, vine o alta serie. El vrea acum ca doctorii sa scoata splina jucatorilor sai, pentru ca acestia sa poata muri pe teren.

Ionut Popa a marturisit ca nu da doi bani pe opiniile lui Oleg Protasov si a precizat ca atunci cand le-a spus jucatorilor sai sa-i calce pe gat pe stelisti a folosit cuvintele la modul figurat.

“Ma doare in cot ca Protasov nu a venit alaturi de mine la conferinta de presa. Proabil ca nu are cultura noastra”, a declarat Popa, care apoi a continuat: “Vreau ca in meciul cu Rapid, jucatorii mei sa moara pe teren. Vreau sa vorbesc cu un doctor sa le scoata splina jucatorilor, ca sa alerge mai mult”.

Tehnicianul a gasit de cuviinta sa-i raspunda si presedintelui stelist, Mihai Stoica, dupa ce acesta l-a acuzat de instigare la violenta. “Meme ar trebui sa mai citeasca DEX-ul si sa vada ca anumite cuvinte pot fi folosite cu sens figurat. Este treaba mea cum inteleg sa-mi incurajez jucatorii”, a afirmat Popa, care, in urma declaratiilor facute, a fost amendat cu 750 de euro de conducatorii clubului moldovean.

Dupa meciul castigat la Poli Iasi, MM Stoica i-a spus lui Popa ca “a ramas cu gura plina de carne”…

“Jucatorii mei sa-i calce pe gat pe stelisti. Vreau sange, sa-i urce pe garduri!” si “Sa manance carne cruda” sunt doar doua din declaratiile pe care Popa le-a facut inaintea meciului cu Steaua.

Ce fotbal frumos avem!

La comisie!

Comisia de Disciplina a FRF va analiza in sedinta de joi incidentele de la Iasi dintre Mihai Stoica si Ionut Popa. Ambii vor fi chemat pentru declaratii.

Mihai Stoica este suspendat din luna mai, atunci cand a lovit un suporter stelist la pauza partidei Steaua-CFR Cluj. MM apare in fata comisiei de doua ori in nici cinci luni.

Onlinesport.ro