Porti deschise la Holcim Alesd

Peste 2.000 de persoane la „Porţi deschise”
Peste 2.000 de persoane la „Porţi deschise”
Holcim Romania a organizat luni, 2 iulie 2012, Ziua Porţilor Deschise la Fabrica de Ciment de la Alesd, cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate în lume a Grupului Holcim şi a 15 ani de prezenţă în România.

Din anul 2000, de la preluarea ei de către Holcim, şi până în prezent, Fabrica de Ciment de la Alesd a beneficiat de investiţii totale de peste 175 de milioane de euro.

Proiecte de sprijin comunitar

Una dintre constantele activităţii Holcim în regiune a reprezentat-o implicarea companiei în proiecte sociale şi de sprijin comunitar. Primul proiect de amploare, realizat în anul 2002, a fost reabilitarea şi dotarea grădiniţei cu program prelungit de la Aleşd.

În 2010, compania a contribuit la înfiinţarea şi dezvoltarea Centrului Oncologic din Oradea şi a donat un electroencefalograf în valoare de 25.000 de euro pentru secţia de terapie intensivă a Spitalului din Oradea. În 2011, Holcim a contribuit la construcţia Centrului Oncologic, oferind o sponsorizare de 50.000 de euro.

În anul 2004 a fost iniţiat proiectul Şcoala Postliceală de Tehnicieni în Industria Cimentului, în colaborare cu liceul local „Alexandru Roman”. Elevii acestei şcoli beneficiază de instruire teoretică şi practică timp de doi ani, urmată de un an de pregătire exclusiv practica într-un domeniu specific: mecanic, electric, operare, laborator.

Cei peste 2.000 de membri ai comunităţii care au fost prezenţi la sărbătoarea de la Fabrica de Ciment Aleşd au avut ocazia să facă tururi ale fabricii, unde specialiştii au oferit explicaţii despre cum se produce cimentul, precum şi despre modernele instalaţii şi tehnologii care permit fabricii să opereze în cele mai performante condiţii.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !