Precizari de la Colegiul Tehnic Transilvania

1Comentariu
Cadrele didactice şi părinţii copiilor de la Colegiul Tehnic Transilvania sunt nemulţumite de afirmaţiile făcute în cadrul întâlnirii cu primarul, Ilie Bolojan, de către unii părinţi şi unele cadre didactice de la Şcoala generală Octavian Goga.

Conform unui comunicat transmis de către Colectivul de cadre didactice şi Comitetul de părinţi de la Colegiul Transilvania, profesorii de la şcoala amintită nu au un grad scăzut de calificare. „Calitatea muncii profesorilor de la Colegiul Transilvania se reflectă în rezultatele bune şi foarte bune obţinute de elevii noştri la concursurile naţionale şi regionale ale firmelor de exerciţiu precum şi la olimpiadele interdisciplinare tehnice în fazele judeţene unde au obţinut rezultate deosebite”, se spune în comunicat.

Colegiul Tehnic Transilvania se bucură în prezent de o bază materială excepţională, concretizată în reabilitarea, dotarea cu mobilier şi modernizarea a peste 30 de săli de clasă şi laboratoare de specialitate, organizate la cele mai înalte standarde de calitate, o sală şi două terenuri de sport, o sală festivă şi de conferinţe, cantină şi internat, bibliotecă şi cabinet medical moderne.

La sfârşitul anului şcolar 2011 s-a înregistrat un excedent la costul standard calculat pe elev, cu un total de 3.000 de lei, ceea ce înseamnă un plus de 20%, colegiul situându-se printre primele 21 de instituţii de învăţământ din Oradea care s-au încadrat în chletuielile de personal în costul standard.

Promovabilitatea la Bacalaureat în anul 2011 a fost în prima sesiune de 19,12%.

Pe de altă parte, semnatarii comunicatului, spun că, deşi ar fi fost în măsură să asigure spaţii moderne şi încăpătoare, aflate la parter şi la nivelul întâi, cu delimitarea strictă a ciclului gimnazial de cel liceal, cu sală profesorală proprie, săli de clasă şi toalete proprii, intrare şi curte separate pentru elevii şi profesorii de la Octavian Goga, în urma vehemenţei şi lipsei de comunicare manifestată de părinţi şi unele cadre didactice, nu-şi doresc comasarea. „Venirea elevilor in Octavian Goga nu ar face decât să lipsească elevii şi copiii noştri de o bună parte din baza materială de care beneficiază şi de care se bucură în prezent”, se precizează în comunicat.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor