Premiati la Oradea – Gala Sanatatea ta

Premiati la Oradea – Gala Sanatatea ta
28 de invitaţi şi prieteni ai emisiunii Sănătatea ta au fost premiaţi vineri seara.

Aflată la cea de-a doua ediţie, Gala Sănătatea ta a fost găzduită de Restaurantul Colosseum. Invitaţii au fost primiţi pe covorul roşu. Evenimentul se doreşte a fi o modalitate de a le mulţumi medicilor pentru ceea ce , zi de zi, fac pentru sănătatea noastră. Şi de a-i încuraja pe rezidenţi să nu emigreze, ci să-şi practice meseria în ţară.

Cseke Attila, Simona Mihuţiu, Ritli Ladislau, Călin Hozan, Clubul Rotary, Petru Chitulea, Bogdan Axinte, Lăcrămioara Moca, Ramona Mayor, Virgil Popa, Magicianul Luca, Zoia Bitea, Ciprian Brisc, Rozalia Biro, Amorin Popa, Ioan Andrei Vereşiu, Călin Sonea, Anatol Basarab, Edina Szabo, Raed Arafat, Doru Pârv, Corina Popa, Georghe Carp, Doru Cojocariu, Hadrian Borcea, Simona Pop, Mircea Popescu, Dumitru Mohan şi Carmen Pantiş au primit diplome şi cupe din partea moderatorului Emisiunii Sănătatea ta de pe Antena 1, Camelia Păşcui ca o recunoaştere a activităţii lor în slujba vieţii. Seara a avut şi moment artistice extreme de apreciate. De la muzică de cameră, la prezentare de modă. Stephanie a vrut să demonstreze că o ţinută cu stil poate pune în evidenţă o femeie chiar dacă nu are dimensiunile unul fotomodel. Marian Filip a adus la Colosseum muzica country, iar trupa lui Florin Boldiş a făcut ca din boxe să răsune doar muzică pe măsura invitaţilor.

Fenomenul Cseke Atilla

Fără doar şi poate, cel mai lăudat invitat a fost senatorul Cseke Atilla, fostul ministru al Sănătăţii. Tânărului politician i s-a mulţumit, în repetate rânduri, pentrufondurile importante investite în spitalele din Bihor, pentru descentralizarea spitalelor şi trecerea lor în subordinea administraţiilor locale, de la Ministerul Sănătăţii. . A făcut-o şi doctoral Gheorghe Carp, fostul viceprimar de Oradea, care a subliniatb că: “dacă domnul Cseke ar fi fost în continuare la conducerea Ministerului Sănătăţii, nu ne-ar fi ajuns două seri să îi lăudăm reuşitele din sistemul medical”. Cei doi ani în care Ceske Atilla a fost titularul portofoliului de ministru al Sănătăţii sunt consideraţi ca fiind unii “excepţionali” pentru Sănătatea bihoreană. Fiindcă investiţiile derulate în unităţile spitaliceşti din Bihor în acest interval de timp sunt fără precedent în ultimii ani 20 de ani. De aici şi aprecierile de care se bucură Cseke Atilla. Probabil singurul om politic care s-a bucurat de atâta respect şi admiraţie în Bihor, a fost rectorul Teodor Maghiar.

Veronica Bursasiu

Direct cu Arafat la Gala Sanatatea ta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !