Premiile Speciale A.O.R. 2006, în Caraş-Severin

Premiile Speciale A.O.R. 2006, în Caraş-Severin
REŞIŢA – În cadrul Galei Academiei Olimpice Române Filiala Caraş-Severin 2006, directorul filialei judeţene, Doru Dinu Glăvan, a acordat câteva premii de excepţie, care au recompensat fair-play-ul promovat de-a lungul unui an sau a unei întregi activităţi sportive.

Un prim premiu i-a revenit lui Marian Mesinschi, premiul fair-play; premiul A.O.R. pentru mediu, s-a dus la Cercului Olimpic „Onoare“ al Şcolii cu clasele I-VIII Nr.10 din Reşiţa. A urmat premiul A.O.R. pentru entuziasm, care de această dată s-a împărţit între Cercurile Olimpice din Bocşa şi din Anina.

Un premiu, la care Filiala Caraş-Severin ţine foarte mult, este cel al prieteniei, care în acest an a fost obţinut de către filiala olimpică de la Braşov, premiu care a fost ridicat de Radu Frunteş, directorul filialei A.O.R. Braşov.

Cum în acest an printre obiectivele A.O.R. a fost promovarea fair-play-ului şi în fotbal, acolo unde violenţele au fost dese, unul dintre premii a fost intitulat sugestiv „Premiul Galeriilor de Fotbal“, care a fost obţinut de galeriile echipelor Minerul Anina, Nera Bozovici şi AS Berzasca.

Cu această ocazie, a fost decernat şi premiul la concursul „Cine ştie olimpism, câştigă“, premiu pe care în final l-au obţinut Paul Vasile, din Reşiţa, respectiv Tică Stan din Oţelu Roşu, în timp ce un alt premiu deosebit a fost distincţia „Daniel Maier“, care a fost acordat sportivei caransebeşence Iuliana Popescu. Nu putem uita ultima, dar nu şi cea din urmă distincţie acordată de către A.O.R. Filiala Caraş-Severin: „Evanghelia Zapa Europeanul“, premiu obţinut de doi foşti mari sportivi ai României: Ioan Wittman şi Ioan Schuster.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase