Preselectie pentru Gala Tinerelor Talente

Preselectie pentru Gala Tinerelor Talente
De luni începe preselecţia pentru Festivalul-Concurs „Gala Tinerelor Talente”. Evenimentul a ajuns la a XVII-a ediţie şi este dedicat soliştilor vocali.

Concursul, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor şi Uniunea Culturală „Vatra Românească „ Bihor, se va desfăşura în data de 7 octombrie.

Astfel, luni, 26 septembrie, la Şcoala de Arte Francisc Hubic, de la ora 17:00, va avea loc preselecţia pentru soliştii de muzică populară – repertoriu. Concurenţii vor avea de prezentat în mod obligatoriu o doină şi un cântec de joc. Marţi, 27 septembrie, de la ora 17:00, tot la Şcoala de Arte Francisc Hubic este programată preselecţia pentru soliştii de muzică cultă, repertoriul obligatoriu fiind o arie şi un lied cu acompaniament de pian. În ultima zi a preselecţiei, miercuri, 28 septembrie, se pot înscrie soliştii de muzică uşoară. Aceştia vor avea de prezentat două piese cu negative, din care una trebuie să fie din creaţia românească. Preselecţia va avea loc la aceiaşi oră la Şcoala Francisc Hubic.

Potrivit organizatorilor, la preselecţie pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 ani, cu domiciliul în judeţul Bihor sau care urmează studii locale sau universitare în Municipiul Oradea.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !