Primăria lansează licitaţia de proiecte pentru ONG-uri

De Cristina Ghilea
1Comentariu
Primăria lansează licitaţia de proiecte pentru ONG-uri
Finanţarea nerambursabilă se va acorda în limita fondurilor alocate prin bugetul local – 300.000 lei pentru toate toate domeniile.

Primăria a anunţat că deschide concursul de proiecte pentru completarea agendei evenimentelor de interes public pe anul 2017. Astfel, de luni, 10 aprilie, municipalitatea a lansat sesiunea de selecţie de proiecte, care vor beneficia în anul 2017 de finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local al municipiului Oradea, în baza HCL 158/2017.

Acordarea finanţării se face în baza „Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Oradea alocate pentru activităţi nonprofit de interes local”, pornind de la necesarul de evenimente publice specificat în anexa la prezentul anunţ. Acesta a fost postat pe site-ul Primăriei, www.oradea.ro, la secţiunea „Informaţii de interes public – alte informaţii de interes public – finanţări nerambursabile”.

Cultură, sport, tineret

Conform regulamentului, anul acesta, din bugetul local al municipiului, vor fi finanţate proiecte de interes public din domeniile cultură, sport, tineret.

Atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă se va face in limita fondurilor publice alocate prin bugetul local al municipiului Oradea pe anul 2017, în baza HCL 158/30.03.2017, respectiv 300.000 lei pentru toate toate domeniile enumerate.

Orice persoană fizică sau juridică fară scop patrimonial (ONG-uri, instituţii publice) care desfăşoară activităţi nonprofit menite să sprijine realizarea unor evenimente de interes public local are dreptul de a participa la procedura pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă.

Documentaţia de solicitare a finanţării va fi intocmită în limba română, conform „Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Oradea alocate pentru activităţi nonprofit de interes local” şi se va depune într-un singur exemplar (original) precum şi în format electronic la Serviciul de Relaţii cu Publicul – Ghişeu Unic (în piramidă) al municipiului Oradea, la sediul Primăriei Oradea, situat în Piaţa Unirii nr. 1.

Termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanţare nerambursabilă din bugetul local al municipiului Oradea este 24.04.2017.

„Atragem atenţia că solicitantul de finanţare nerambursabilă trebuie să facă dovada capacităţii de cofinanţare a proiectului, în procent de minim 10% din valoarea totală a proiectului. Proiectele depuse vor fi evaluate, conform criteriilor din regulament, de către Comisia de analiză şi selecţie, numită prin hotărâre a Consiliului Local Oradea. Vor fi analizate numai propunerile de proiecte depuse în termenul stabilit prin anunţul de participare şi întocmite în conformitate cu documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea proiectului prevăzută în regulamentul anterior menţionat, ţinându-se cont de corelarea cu agenda evenimentelor de interes public ale Primăriei.

Informaţii suplimentare legate de procedura de selecţie de proiecte pot fi obţinute la sediul Primăriei, situat în Piaţa Unirii, nr. 1, etaj I, camera 220 sau la telefon 0259/437000”, transmite Primăria, printr-un comunicat de presă.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor