Primul nascut la Euclid e Sara

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
Sara, primul născut la Euclid Oradea
Sara, primul născut la Euclid Oradea
Duminică dimineaţă, s-a efectuat prima naştere la maternitatea privată din Oradea, Clinica Euclid (str. Nicolae Jiga, nr. 13 Oradea).

Bebeluşul este o fetiţă numită Sara Georgiana, născută prin cezariană fiindcă şi sora ei mai mare a venit pe lume la fel. Sara s-a născut cu o greutate de 3,8 kg, la termen şi e sănătoasă tun. Mama, o orădeancă de 31 de ani, ne-a declarat că se simte foarte bine şi că a putut să îşi vadă copilul imediat ce a venit pe lume fiindcă cezariana i-a fost efectuată cu rahianestezie.

Lacziko Sidonia, medicul mămicii, a relatat că pacienta a avut o evoluţie normală a sarcinii, fără probleme şi că şi-a revenit foarte repede după operaţie. De altfel, la o oră de la naştere, micuţa Sara a fost pusă la sânul mamei sale, asistentele şi medicii de aici având grijă în permanenţă de fetiţă şi mămică, care stau în acelaşi salon.

Mămica ne-a declarat că se simte foarte bine şi e fericită că a ales să nască la această maternitate fiindcă e mulţumită de condiţiile, tratamentul şi atenţia cadrelor medicale de aici.

De reţinut că femeile care nasc aici nu sunt traumatizate să se ridice de pe patul de travaliu pentru a se aşeza pe cel de naştere şi apoi pe cel de lăuzie fiindcă la clinică, paturile se transformă uşor în mese ginecologice, cadrele medicale fiind cele care se mişcă lângă pacientă şi nu invers.

În plus, lăuzele beneficiază, nu doar de confort maxim în salon cu unul – maxim două paturi şi cu baie în interior ci şi de servicii conexe, după dorinţă: aromaterapie, acupunctură etc. Curând la maternitate se va deschide şi un cabinet pentru bebeluşi, la care vor avea acces cu prioritate sugarii născuţi la această maternitate.

La clinică se pot programa non stop (0359.431377) atât femei care doresc să aibă copii cât şi femei cu afecţiuni ginecologice.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor