Program de susţinere a crescătorilor de porci

De Simona Drimbău
Program de susţinere a crescătorilor de porci
Un program de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie urmează să se desfăşoare în perioada 2017 – 2020.

Programul se adresează crescătorilor de suine, persoane juridice şi/sau PFA, II, IF, care desfăşoară activităţi de reproducţie, creştere sau îngrăşare a suinelor şi care deţin exploataţii autorizate/înregistrate sanitar veterinare, dar şi persoanelor juridice şi/sau PFA, II, IF, care desfăşoară activităţi de reproducţie sau de creştere, îngrăşare a suinelor în exploataţii de porcine aflate în conservare.

Cheltuieli eligibile pentru noul ajutor de stat sunt construcţia locurilor de cazare achiziţionarea, inclusiv prin leasing, de utilaje şi echipamente de furajare, adăpare, microclimat, evacuarea şi tratarea dejecţiilor, inclusiv costurile generale legate în mod direct de aceste cheltuieli. Se finanţează şi costurile cu serviciile, respectiv elaborarea de studii de fezabilitate, studii de mediu, proiecte de construcţie, servicii de arhitectură şi consultanţă, achiziţia sau producţia de animale de reproducţie pentru prima populare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !