Puzderie de copii la Oradea

Puzderie de copii la Oradea
Peste 1.000 de copii, însoţiţi de părinţi, preoţi, dascăli, animatori sau coordonatori, au participat, în ultima zi din luna mai, la Întâlnirea Eparhială a Copiilor. Tema întâlnirii din acest an a fost „Domnul este de partea mea, nu mă tem de nimic”. Micuţii au petrecut o zi plină de har în jurul păstorului Eparhiei de Oradea, PSS Virgil Bercea.

Episcopul le-a spus copiilor că „atunci când suntem cu Domnul reuşim în toate planurile noastre, la şcoală, în familie, cu prietenii şi nu ne poate fi teamă de nimic pentru că Isus Domnul este prietenul cel mai bun, mai ales al copiilor”.

Programul întâlnirii a fost presărat cu cântece, dansuri, jocuri, participări la Sfânta Liturghie. Programul a fost pregătit de către animatorii şi voluntarii de la Oratoriu-Scout-Liceul “Don Orione”, Oratoriul “Maria Imaculata”, Seminarul Teologic Greco-Catolic, Colegiul “Sfânta Familie”, Grupul “Alegria” de la Mănăstira Franciscană şi ASTRU.

O parte a programului s-a desfăşurat sub formă de concurs între participanţii din protopopiate, iar la sfârşitul întâlnirii au fost premiaţi cei mai buni.

Surpriza zilei a constat în prezența a doi magicieni invitați pentru a-i încânta pe copii: cunoscuţii Eduard și Bianca. Aceștia, prin numerele lor, i-au încântat și fascinat pe copiii care s-au arătat deosebit de bucuroși.

Întâlnirea a fost organizată de Biroul Pastoral Oradea, prin preotul Paul Popa şi Ramona Dragoş, iar gazdele au fost Comunitatea “Don Orione” (Pr. Mihai Fechetă şi Pr. Vicar Florian Gui, Fraţii Cătălin şi Gabriel).

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !