Rectificare bugetară pentru CSM Oradea, străzi, şcoli şi spital

Rectificare bugetară pentru CSM Oradea, străzi, şcoli şi spital
Consiliul Local a aprobat marți o rectificare bugetară pozitivă a bugetului local în valoare de 160.000 de lei. Bugetul local ajunge astfel la 26,55 milioane de lei.

Între obiectivele de investiţii nou-introduse de către municipalitate, ca urmare a acestei mini-rectificări pozitive se vor reabilita străzile Ştefan Odobleja, George Emil Palade şi Gabor Jozsef. De asemenea, se va realiza racordarea la reţeaua electrică a Parcului Sportiv Salca III, Colegiul Economic Partenie Cosma va fi dotat cu echipament sportiv şi se va reface împrejmuirea la Grădiniţa nr. 53, situată pe str. Călugăreni. Şi Şcoala Gimnazială Oltea Doamna a solicitat aprobarea donaţiei de 45.000 de lei, primită de la Kaufland, pentru organizarea olimpiadelor Kaufland.

De asemenea, s-a rectificat pozitiv cu 1.295.330 lei bugetul Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu, care ajunge, astfel, la 118,4 milioane de lei. Spitalul ceruse rectificarea bugetului propriu pentru încheierea actelor adiţionale în vederea derulării Programului Naţional Hemofilie, PN TBC, HIV şi „Mama şi copilul”.

De asemenea, CSM Oradea este beneficiarul unor sponsorizări pentru secţia de polo, în valoare de 133.000 de lei, în mare parte de la persoane fizice nenominalizate, dar şi de la firmele Karl Heinz Dietrich şi Poltergeist SRL (15.000 de lei, împreună).1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor