Reduceri OTL pentru studenti

Reduceri OTL pentru studenti
Marti, 1.10.2013, în conformitate cu prevederile HCL Oradea nr. 356/2013, studenţii pot beneficia de abonamente lunare (carduri electronice de călătorie) cu reducere de 50%.

La punctele de vânzare OTL SA se vor prezenta următoarele documente:

– cerere tip completată (cererea se găseşte la punctele de vânzare);

– carnetul de student vizat pe anul universitar 2013-2014 în original şi copie xerox;

– actul de identitate în original şi copie xerox.

Documentele specificate se vor prezenta atât la punctele de preluare a datelor în vederea personalizării cardului, cât şi la punctele de vânzare, pentru cei care deţin deja card.

Studenţilor care nu deţin card electronic de călătorie, le stau la dispoziţie punctele de preluare a datelor în vederea personalizării acestuia cunoscute: Real 1, Lotus, str. Duiliu Zamfirescu, Centrele Multifuncţionale pentru persoane Vârstnice ,,Rogerius 2” şi „Ioşia”, dar şi punctul care se va deschide în incinta Universităţii începând din 1.10.2013. În prima săptămână, programul va fi de la 8.00 la 18.00, iar din 7.10.2013, acesta se va modifica astfel: de luni până vineri de la 8.00 la 16.00, sâmbăta şi duminica – închis.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !