Rotary, cu gândul la generaţiile viitoare

De Crina Dobocan
Rotary, cu gândul la generaţiile viitoare
Cu gândul la generaţiile viitoare, Rotary Club Oradea propune un proiect foarte îndrăzneţ.

În cadrul proiectului „Rotary plantează”, sâmbătă, 19 noiembrie, va avea loc la Borod acţiunea anuală de plantare de copaci, ajunsă la a XIV-a ediţie. „Eu plantez, tu plantezi… noi plantăm. Acesta este, în esență, mesajul unui program în care implicarea fiecăruia dintre noi, și apoi a unei echipe, poate duce la succes. Un succes care să asigure generației următoare un aer mai curat și o climă mai blândă. De aceea, vă încurajez să depuneți toate eforturile în atingerea obiectivului propus”, le-a transmis rotarienilor orădeni Mircea Ștefan Solovăstru, Guvernatorul mandatului 2016-2017 al Districtului 2241 România și Republica Moldova.

Acţiunea porneşte de la preocuparea celor din Rotary Club Oradea faţă de sănătatea mediului şi a oamenilor, dar şi faţă de binele urmaşilor noştri. „Aerul pe care îl respirăm este produs şi de păduri, şi ceea ce se întâmplă în ultimii 27 de ani nu ne dă speranţe de mai bine. Plantarea unui milion de copaci la nivel de district, în anul nostru rotarian, este un proiect amplu și ambițios, specific Rotary. Este nevoie să unim forţele întregului District 2241 pentru acest proiect de anvergură, cu impact major şi constant de-a lungul timpului. Multe cluburi, şi poate chiar districte din lume, fac astfel de acţiuni”, a precizat Marian Neagoe, preşedinte al Rotary Club Oradea în mandatul 2007-2008. Cea mai recentă acţiune de plantare întreprinsă de Clubul Rotary din Oradea a avut loc în toamna precedentă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !