Informații din interiorul celui mai mare studio de video chat din Oradea

Reactualizat la:
38Comentarii
Una din camerele studioului din Oradea
Una din camerele studioului din Oradea
Aproximativ 100 000 de românce își câștigă veniturile din video chat, iar România a ajuns lider mondial în acest domeniu. La sfârșitul lunii martie, în Oradea, a fost deschisă o reprezentanță a Studioului 20.

Afacerea video chat-ului este estimată la 100 de milioane de euro anual. Potrivit unui studiu realizat de Gloria Agency, la nivel mondial se estimează că veniturile aduse de această afacere se ridică la 2 miliarde de euro anual.

Video chat în Oradea

Studio 20 este primul studio de video chat din lume care a primit titlul de “Studio Certificat Jasmin – Silver” la nivel mondial, în 11 ianuarie 2017. Jasmin si Studio 20 împărtășesc aceeași nișă: videochat-ul glamour, bazat pe comunicare, prietenie, farmec personal și nu pe zona adult.

Din luna martie, în Oradea există o filială a celebrului studio. Locația Studio 20 din Oradea este una modernă, astfel încât modelelor să nu le lipsească nimic. Aflat într-o zonă centrală, sediul dispune de 13 camere dotate cu televizor, calculator, cameră video și lumini de studio. Actualmente în Oradea lucrează peste 10 fete, dar staff-ul este compus de încă alte zece persoane, care asigură suportul tehnic și training-urile necesare.

Potrivit reprezentanților Studio 20, se pune preț foarte mare pe intimitatea modelelor, acestea neputând fi vizualizate de utilizatori cu IP de România. „Din cauza prejudecăților existente încă în mentalitatea românilor, am preferat să nu spun acasă ce fac, iar în caz că vor afla îmi voi asuma acest lucru și voi încerca să le explic că este o meserie de artist”, spune una dintre modelele de la Studio 20 Oradea.
studio-video-chat-oradea2

Contează atitudinea

Fetele care doresc să se angajeze ca și model de video chat trebuie să știe că nu sunt standarde de frumusețe, însă ele trebuie să aibă o atitudine corespunzătoare. „Atitudinea este cea mai importantă caracteristică pentru un model, iar apoi urmează limba engleză”, precizează și adminstratorul Studio 20 din Oradea.

Unul dintre principalele motive pentru care tinerele aleg video chat-ul este posibilitatea de a câștiga venituri care să le asigure confortul. „Am decis să vin la Studio 20 datorită posibilăților de câștig nelimitat și legal în conditii optime de lucru cu suport non stop, care este necesar să faci performanță”, mărturisește o tânără nouă în această branșă.

Deși este un domeniu controversat, sunt și modele care nu ascund cu ceea ce se ocupă. „Familia și prietenii mă susțin în ceea ce fac pentru că au ințeles că această meserie de artist este o meserie ca oricare alta, numai cu câștiguri mult mai mari, care îmi permit să rămân acasă cu familia și să ducem o viață decentă”, dezvăluie un alt model.

Înainte de a-și începe activitatea fetele parcurg un training de cinci zile, iar apoi urmează o testare a cunoștințelor de limba engleză. Înainte să înceapă, modelele mai trebuie să treacă de un test în care le sunt evaluate cunoștințele acumulate în perioada de training. În cadrul ședințelor de video chat, fetele își decid propriile limite. Sunt și site-uri specializate strict pe discuții, fără nudități.

În cele două luni de funcționare a studioului din Oradea, fetele au ajuns să câștige și câte 1500 de dolari pe lună, iar veniturile vor crește pe parcurs. La nivel național, în cadrul aceluiași studio, sunt modele care încasează și 15.000 de dolari pe lună. Tinerele care au decis să se angajeze ca și model la video chat recomandă această meserie și altor fete. „Deși lucrez de 3 luni în acest domeniu, aș recomanda tuturor fetelor fiindcă este o modalitate facilă și legală de a caștiga venituri nelimitate, cu mult salariul mediu din România”.

Programul de lucru este la fel ca și la un job oarecare, de 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână. „Dacă îți dorești o carieră internațională, care să îți aducă câștiguri de câteva mii sau chiar zeci de mii de euro pe lună, ne poți contacta la 0723.082.338 sau pe mail, la oradea@studio-20.ro”, transmit reprezentanții Studio 20 Oradea. http://www.studio-20.ro/locatii/studio-videochat-oradea.html

studio-video-chat-oradea

 38Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor