S-a deschis un nou magazin Ieftinel!

Reactualizat la:
S-a deschis un nou magazin Ieftinel!
Echipa Ieftinel vă aşteaptă cu o gamă şi mai largă de produse, la preţuri şi mai accesibile, precum şi diferite oferte, la noul magazin deschis pe Calea Clujului.

Primul magazin Ieftinel din Oradea s-a deschis în anul 2007, iar de atunci reţeaua s-a tot extins. Cel mai nou magazin s-a deschis acum o lună şi este cel mai mare de până acum. Magazinul de pe Calea Clujului are 1.300 mp, respectiv un depozit şi birouri. Pentru confortul clienţilor, se va extinde şi parcarea. Mulţumită spaţiului larg, pe rafturi ajung şi mai multe produse. În magazin veţi găsi 5.000 de produse diferite, la cele mai bune preţuri: alimente şi produse lactate, cosmetice, articole de igienă şi produse din hârtie.

Pe lângă ofertele obişnuite ale magazinului Ieftinel, pe Calea Clujului veţi găsi peste 25 de articole la reducere, începând de săptămâna viitoare. Informaţii despre aceste oferte puteţi găsi şi în cele 65.000 de reviste Ieftinel, care vor fi distribuite în acest weekend, în cutiile poştale. Ofertele săptămânale vor apărea şi în ziarele Bihari Napló, Jurnal Bihorean, respectiv pe bihon.ro.

Clienţii sunt aşteptaţi de către o echipă profesionistă de personal, în fiecare schimb cu câte zece angajaţi, cărora le puteţi adresa orice întrebare. Ne-am pregătit cu oferte speciale pentru comercianţi, despre care vă puteţi informa la angajaţii magazinului.

Magazinul nou îl găsiţi pe Calea Clujului, nr. 197 B. Program: L-V: 08:00-20:00, S: 08:00-13:00, D: închis

Advertorial! Hb: 2502