S-au terminat banii pentru pomicultură

De Simona Albinaru
Reactualizat la:
S-au terminat banii pentru pomicultură
Fondurile disponibile pentru investiții în exploatațiile pomicole au fost solicitate integral înainte de termenul-limită al sesiunii.

Conform Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), fondurile nerambursabile alocate prin Submăsura (sM) 4.1a „Investiţii în exploatații pomicole” – sector exploatații pomicole au fost epuizate ca urmare a solicitărilor de finanțare primite online pe pagina oficială de internet a Agenției, www.afir.info. De la deschiderea sesiunii, în data de 20 mai 2016, au fost depuse 173 de proiecte de investiții pentru finanţare prin această componentă a sM 4.1a, pentru care s-au solicitat fonduri nerambursabile în valoare de aproximativ 78,8 milioane de euro.

AFIR a primit solicitări de finanțare în limita plafonului de depunere a proiectelor (78.703.277 de euro), respectiv 120% din suma alocată pe sesiune. După încheierea evaluării de către AFIR, proiectele vor fi selectate în funcție de punctajul obținut la criteriile de selecție de către fiecare proiect în parte, în ordine descrescătoare. Selecția proiectelor se va realiza în limita alocării disponibile pentru această sesiune aferentă sM 4.1a – sector exploatații pomicole, care este de 65.586.064 de euro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !