Scoala de lobby la Oradea

Scoala de lobby la Oradea
Reîncep cursurile de lobby și advocacy pentru regiunea Nord-Vest.

Cursurile pentru regiunea Nord-Vest vor desfăşura la Oradea cu începere din 16 ianuarie. Academia de Advocacy a lansat marți, 29 noiembrie, la Oradea, înscrierile pentru cursurile în lobby şi advocacy din regiunea Nord-Vest din cadrul proiectului Partener activ şi implicat.

800 de experţi

La eveniment au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai sindicatelor, ai patronatelor şi ai organizaţiilor neguvernamentale. Cursurile oferite de Academia de Advocacy, se desfășoară pentru a doua oară în regiunea Nord-Vest, prima generație de 50 de cursanți beneficiind deja de cursuri încă de la începutul anului 2011.

„Am reînceput cursurile în regiunea Nord-Vest, în Oradea, tocmai datorită oamenilor ambițioși, implicați și dornici să producă schimbarea, pe care i-am întâlnit în prima generație între cursanții noștrii din Cluj, Oradea și în celelalte orașe din regiune. Consider că în Oradea există lideri capabili să-şi asume responsabilitatea unor demersuri mai consistente în influențarea decidenților politici, iar proiectul nostru oferă instrumentul optim pentru profesionalizarea inițiativelor demarate de societatea civilă și producerea schimbării!”, a declarat Radu Nicosevici, preşedintele Academiei de Advocacy şi team leaderul proiectului.

Programul Partener Activ şi Implicat va pregăti 800 de experţi în lobby şi advocacy din rândul reprezentanţilor patronatelor, sindicatelor, ONG-urilor, camerelor de comerţ şi asociaţiilor de IMM-uri din toată ţara, câte 100 în fiecare regiune de dezvoltare. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare finalizate, abilităţi de lucru cu calculatorul şi să facă dovada apartenenţei la grupurile ţintă ale proiectului.Formularul de înscriere se poate accesa la www.implicat.info. Data limită pentru depunerea înscrierilor este 20 decembrie. Detalii privind condiţiile de participare şi înscrieri pot fi obţinute de la Iulia Ţuţuianu, mobil: 0722256179, e-mail: inscriere@advocacy.ro.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !