Sculptori de renume mondial la Ineu

Sculptori de renume mondial la Ineu
Sculptorii care participă la evenimentul din acest an sunt din: România, Cehia, Spania si Japonia.

Tabăra are loc în cadrul Săptămânii culturale desfăşurate în perioada 9-16 septembrie. Deschiderea evenimentului a avut loc duminică. Până joi, în fiecare seară de la orele 18,00, la Kings Land au loc evenimente culturale , concerte simfonice. Joi este seara consacrată prozei. Vineri va fi teatru şi concert simfonic. Sâmbătă este ziua copilului eveniment organizat împreună cu elite Music. Copiii sunt aşteptaţi să se joace printre instrumentele muzicale, dar şi să-şi demonstreze ztalentele artistice la muzică, desen, sculptură, teatru. Festivitatea de premiere a sculptorilor are loc duminică la ora 15,00.

Participanţii în tabără

Creaţiile lor vor înnobila de acum încolo domeniul Kings Land Ineu. Pavel Spelsa vine din Republica Ceha. Lucrează într-un atelier din Cerveny Kostelec unde face şi mentenanţă. Are experienţă în ateliere din Germania, Italia, Australia, Anglia. Are în portofoliu participarea la zece evenimente de mare importanţă în domeniu precum: o expoziţie de grup a sculptorilor orientali şi austalieni în Sidney 2002, la un simpozion în Hoejer, Danemarca, dar şi la Snow Days în Chicago.

Enrique Jorda Calatayud vine din Spania, este licenţiat în Fine arts la Faculatatea San Carlos din Valencia. Participă la numeroase evenimente precum Simpozionul de sculptură în gheaţă de la Valloire, Franţa, Scimpozionul de sculptură în lemn Range, Trent, Italia, simpozionul e sculptură în lemn „Un mar de olivos”, Cordova, Spania şi multe altele.

Kei Nakamura a absolvit Arita College of Ceramics, a făcut specializări la Siena (Italia), la Academia de Arte frumoase din Carrara,

Dintre sculpturile monumentale amintim House in the Woods care poate fi văzută în parcul de sculptură din Siena, dar şi o lucrare ce poate fi admirată la Terricciola, Italia.

Premii Kei Nakamura

International Symposium Parcogiochi (Terricciola,Italy) 1st prize

2002 -5th International Symposium of Marble 1st prize (Verona,Italy)

2009 -1st Nuoro sculpture competition 1st prize (Sardegna,Italy)

2010 -12 th International Symposium in Montbrison 1st prize (France)

2010 -InOpera 2010 – Sulle orme di Padre Matteo Ricci il Museo di Palazzo Buonaccorsi,

Purchase prize (Macerata, Italy)

2011 -Art contest for Tommaso d’Aquino Veritas et Amor 1st prize (Aquino, Italy)

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !