Se fac angajări la Frontieră din sursă externă! Peste 750 de posturi scoase la concurs

4Comentarii
Se fac angajări la Frontieră din sursă externă! Peste 750 de posturi scoase la concurs
Poliţia de Frontieră Română iniţiază procedura de ocupare, prin concurs, prin încadrare directă, trecere în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare sau reîncadrare, a unor posturi vacante.

Astfel, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea a 759 (din care 113 la Oradea) de posturi vacante de ofiţeri şi agenţi de poliţie de frontieră, repartizate la I.G.P.F. și la nivelul tuturor structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră Române.

1. Posturile scoase la concurs prin încadrare directă sunt repartizate astfel:

  • 604 posturi de agenţi în structurile operative ale PFR, în serviciile specializate în supravegherea și controlul frontierei, combaterea migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, în compartimentele ture de serviciu ale Sectoarelor Poliţiei de Frontieră și în punctele de trecere aeroportuare;
  • 78 posturi (46 ofiţeri şi 32 agenţi) în structurile suport, specializate în diferite domenii de activitate – financiar, comunicaţii, logistică, administrativ, tehnic etc.
    De asemenea, vor mai fi scoase la concurs:
  • 71 posturi de ofiţeri, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare, care îndeplinesc condiţiile legale;
  • 6 posturi de ofiţeri în domeniul operativ, prin procedura de reîncadrare, cu recrutarea persoanelor care au avut calitatea de poliţist.

Cei care doresc sunt așteptați să își depună cererile de înscriere la concurs pentru posturile operative de agenţi scoase la concurs prin încadrare directă (din sursă externă), în perioada 27 septembrie – 4 octombrie, între orele 09.00-13.00 şi 14.00-16.00, inclusiv în zilele de sâmbătă (01.10.2016) şi duminică (02.10.2016), între orele 09.00-13.00, la sediul structurilor organizatoare.

Informații suplimentare legate despre posturile scoase la concurs de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră se găsesc pe site-ul ITPF Oradea: www.itpforadea.ro4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor