Se inchide Strandul Iosia

În perioada 2 -27 aprilie Ştrandul Ioşia va fi închis pentru pregătirea sezonului de vară.

Doar până la sfârşitul acestei luni se mai pot îmbăia orădenii în Şrandul Ioşia. Din 2 aprilie ştrandul va fi închis pentru reparaţii în vederea pregătirii sezonului estival. „Pregătirea constă în lucrări de reparaţii, întreţinere şi igienizare. Vor fi efectuate reparaţii capitale la sistemul de distribuţie al apei geo-termale, lucrări de renovare la bazinele 4 – 5 – 6 – 7 – 8 (curăţat, vopsit, îndreptat eventuale neregularităţi etc), reparaţii capitale la duşuri şi înlocuirea celor defecte, reparatii interioare (în cadrul sediului administrativ, la garderobe, la duşurile interioare, la cabinele de schimb)”, ne-a informat Florin Alexandru, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Domeniului Public (ADP) Oradea.

Valoarea investiţiei ADP pentru pregătirea noului sezon se ridică la circa 20.000 de lei.

Deschidere în 28 aprilie

Deschiderea ştrandului va avea loc sâmbătă 28 aprilie, iar în zilele de 28, 29, 30 şi 1 mai intrarea va fi cu plată pentru toate persoanele. „Începând cu data de 2 mai intră în vigoare gratuităţile oferite pensionarilor, pentru zilele de marti până vineri, inclusiv”, a precizat Florin Ardelean.

Programul de funcţionare al ştrandului va fi, pe tot parcursul sezonului estival, 01.05.2012 – 30.09.2012, între orele 08:00 – 20:00, în fiecare zi de marti până duminică inclusiv. Preţul biletului de intrare pentru adulti este de 9 lei, iar pentru copii, elevi şi studenţi este de 4 lei. Abonamentul lunar pentru adulţi este de 68 de lei, iar pentru elevi, copii şi studenţi este de 36 de lei.

În condiţiile în care Ştrandul Municipal va fi închis în această vară pentru demararea proiectului Nimphaea Lotus este de aşteptat ca afluxul de clienţi ai Ştrandului Ioşia să crescă. În prezent, demararea proiectului este împiedicată din cauză că agenţii economici din Ştrandul Municipal sunt nemulţimiţi de valoarea despăgubirilor acordate de Primărie, acţionând-o în instaţă.

D.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !