Se licitează extinderea Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea

2Comentarii
Se licitează extinderea Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea
Licitația pentru extinderea Corpului B – Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea a fost lansată, în ultima decadă a lunii august, anunță Primăria Oradea.

Termenul de depunere a ofertelor este 3 octombrie 2018. Valoarea totală a investiției este de circa 26,5 milioane de lei, din care 13,4 milioane de lei reprezintă contribuția financiară a Municipiului Oradea, din bugetul local. Diferența reprezintă contribuția Ministerului Sănătății.

Durata de realizare a lucrărilor va fi de 24 de luni. În luna martie 2017, managerul Gheorghe Carp a prezentat ideea acestui proiect, care a pornit de la dezvoltarea spectaculoasă a serviciului de urgențe. Atunci când în Oradea s-a înființat UPU, se înregistrau circa 25.000-30.000 de prezentări pe an, în timp ce în anul 2016 s-au înregistrat 150.000 de prezentări. Prin urmare, volumul de muncă este mult mai mare, iar spațiile desfășurării actului medical în bune condiții ar trebui să fie mult mai mari, transmite Primăria.

În ceea ce privește suprafețele construcției, acestea vor fi: demisol (cuprinde extindere și modernizare UPU) – 1.763 mp, parter (care va fi ocupat de laborator, farmacie și sterilizare) – 1.684 mp și etajul I (unde vor fi amenajate amfiteatrul, vestiarele și birourile UPU) – 1.123 mp.

DSC_01502Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor