bihon.ro Web analytics

Se licitează extinderea Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea

Se licitează extinderea Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea

Reactualizat la:
Licitația pentru extinderea Corpului B – Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea a fost lansată, în ultima decadă a lunii august, anunță Primăria Oradea.
Scris de Demian - Licitația pentru extinderea Corpului B – Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea a fost lansată, în ultima decadă a lunii august, anunță Primăria Oradea.

Termenul de depunere a ofertelor este 3 octombrie 2018. Valoarea totală a investiției este de circa 26,5 milioane de lei, din care 13,4 milioane de lei reprezintă contribuția financiară a Municipiului Oradea, din bugetul local. Diferența reprezintă contribuția Ministerului Sănătății.

Durata de realizare a lucrărilor va fi de 24 de luni. În luna martie 2017, managerul Gheorghe Carp a prezentat ideea acestui proiect, care a pornit de la dezvoltarea spectaculoasă a serviciului de urgențe. Atunci când în Oradea s-a înființat UPU, se înregistrau circa 25.000-30.000 de prezentări pe an, în timp ce în anul 2016 s-au înregistrat 150.000 de prezentări. Prin urmare, volumul de muncă este mult mai mare, iar spațiile desfășurării actului medical în bune condiții ar trebui să fie mult mai mari, transmite Primăria.

În ceea ce privește suprafețele construcției, acestea vor fi: demisol (cuprinde extindere și modernizare UPU) – 1.763 mp, parter (care va fi ocupat de laborator, farmacie și sterilizare) – 1.684 mp și etajul I (unde vor fi amenajate amfiteatrul, vestiarele și birourile UPU) – 1.123 mp.

DSC_0150

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Directorul OTL, în stare gravă! Apel pentru donare de sânge
  Directorul OTL, Pop Viorel Mircea este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Oradea, în stare gravă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  25 mai, termen prorogat le Declarația unică
  Declarația unică nu mai are termenul de depunere pe 15 martie. ANAF a stabilit un nou termen – 25 mai.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Incendiu pe strada Liszt Ferenc din Oradea: bărbat în stop cardio-respirator și cu arsuri, resuscitat și trimis la UPU
  Un bărbat de 65 de ani a suferit arsuri de gradul IV pe circa 80% din suprafața corpului, în urma unui incendiu produs la un apartament situat pe strada Liszt Ferenc dn Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curs gratuit de prim ajutor - resuscitare gratuit în Oradea
  Un tată, care şi-a văzut copilul pierind fără să îl poată ajuta, a decis să înveţe cum să îi salveze pe alţii, iar de câţiva ani, bărbatul predă cursuri gratuite de prim ajutor, autorizate la nivel european.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Efectele coronavirus: stocurile de măști din farmaciile din Oradea sunt epuizate
  Stocurile de măști chirurgicale s-au epuizat în aproximativ toate farmaciile din Oradea, din cauza temerii orădenilor de coronavirus. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Traficant de droguri de mare risc, prins de polițiștii orădeni
  Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Oradea, dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, a fost arestat de poliţiştii orădeni.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.