Se mai fac înscrieri pentru căpşunari în Danemarca

De Dan Birta
Angajatorul danez a mai făcut o selecţie pentru căpşunari la Oradea, în februarie 2014
Angajatorul danez a mai făcut o selecţie pentru căpşunari la Oradea, în februarie 2014
Mai este timp pentru înscrierea bihorenilor care doresc să muncească în agricultură în străinătate.

Termenul limită pentru înscrierea acestora la consilieul EURES de la AJOFM Bihor este data de 1 februarie 2016. Este important de ştiut că selecţia va avea loc la Oradea.

„Cei interesaţi vin la noi cu CV-urile. Noi le trimitem mai departe în Danemarca şi primim lista celor preselectaţi de angajator. Am primit deja o primă listă cu 34 de persoane care vor participa la interviu”, a declarat Simona Burdean, consilierul EURES de la AJOFM Bihor.

Persoanele preselectate de angajatori vor fi informate ulterior despre data şi locul unde va avea loc interviul.

Angajatorul danez oferă 300 de locuri de muncă în Danemarca şi 100 în Portugalia, unde deţine o filială a firmei – mamă daneze.

Condiţii

Dintre cerinţele solicitate de angajator pentru ocuparea acestor posturi amintim: vârsta minimă 18 ani, experienţa în munca agricolă constituie avantaj, rezistenţa la munca fizică grea, indiferent de climă, cunoştinţe de limba engleză la un nivel minim.

Termenul limită de depunerea documentelor (CV model EUROPAS în limba română sau engleză în format electronic) este data de 1 februarie 2016.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !