Se schimbă mersul trenurilor

Se schimbă mersul trenurilor
ORADEA – Începând cu data de 10.12.2006, ora 0:00, trenurile vor circula după un nou orar. „Noul mers al trenurilor, care intră în vigoare în 10 decembrie 2006, ora 0:00, aduce unele modificări în circulaţia trenurilor care trec prin Oradea”, ne-a informat Cristina Derban, şefa Staţiei CFR Oradea.

Principala modificare se referă la trenul internaţional „Ady Endre” care circulă pe relaţia Târgu Mureş – Budapesta. „Începând cu 10 decembrie trenul internaţional 364/365 va circula pe relaţia Cluj Napoca – Budapesta şi retur. Sosirea trenului în Oradea, de la Cluj Napoca, va avea loc la ora 7:45, iar sosirea de la Budapesta la ora 18:45”, a precizat Derban. O altă noutate este introducerea unui autotren de ziuă, cu regim de accelerat, pe relaţia Oradea – Cluj Napoca.

Trenul peacă din Cluj Napoca la ora 14:14 şi ajunge la Oradea la ora 16:44. Perechea lui pleacă din Oradea la ora 6:20 şi ajunge la Cluj Napoca la ora 9:01. „Trenul este foarte bun pentru cei care-şi termină terburile la Cluj Napoca mai repede”, este de părere şefa Staţiei CFR Oradea. În ceea ce priveşte trenurile personale, în general au fost menţinute vechile ore de plecare, cu diferenţe de câteva minute. Trenul personal 4071/4074 pe relaţia Oradea – Sărmăşag va avea capăt de linie la Jibou.

Vagon business class

 

Trenul intercity Oradea – Bucureşti 531/532 va avea în componenţă începând cu 10 decembrie un vagon business class. „Orădenii vor putea circula cu acest vagon cu un confort deosebit din 11 decembrie. Vagonul este împărţi în două sectoare: Standard şi Exclusiv”, a declarat Cristina Derban. Trenul pleacă din Oradea la ora 11:45. Sosirea la Oradea este la ora 23:49. Preţul unui bilet pe ruta Oradea – Bucureşti la vagoul business class Standard este de 135,10 lei, iar la business class Exclusiv de 155,10 lei.

Până la Cluj Napoca biletul la business class Standard costă 56,40 de lei, iar la Exclusiv – 66,40 de lei. „Sectorul Exclusiv are 15 locuri, iar cel Standard – 40 de locuri. În componenţa vagonului mai intră un salon bar, un modul audio pentru căşti, info display montat în salon, televizoare montate în spătarul scaunelor pentru business exclusiv, loc pentru bagaje mari, acces la internet”, a precizat Cristina Derban. Călătorii care circulă cu vagonul business class vor beneficia şi de servicii de catering: apă minerală, cafea, suc, sandwich. Biletele la acest vagon se pot cumpăra de la orice staţie CFR şi de la agenţiile de voiaj CFR.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase