Şi-au serbat patronul spiritual

Reactualizat la:
Au sărbătorit
Au sărbătorit
Atmosferă de sărbătoare, vineri 27 noiembrie, la Liceul Tehnologic Sanitar Vasile Voiculescu, când elevii și profesorii l-au omagiat pe patronul spiritual al școlii.

Cu o zi înainte de minivacanța de 1 decembrie, în sălile de clasă, orele de curs au fost înlocuite cu activități extracurriculare atractive și interesante.

Capul de afiș l-au ocupat, bineînțeles, activitățile specifice profilului școlii, precum Paradoxul antioxidanților, Etnobotanicele și Donarea de sânge, organizate de dir. Adina Cozma Cărăbaș, dir.adj. Daniela Lascău, prof. Zorița Popa, Șerban Hălbac și Dalia Laslo.

Tot în aceeași tematică s-a încadrat și activitatea “Mens sana in corpore sano”, o dezbatere pe tema alimentației la vârsta adolescenței din cadrul proiectului “Adolescența altfel”. (prof. Ramona Chișiu și Anne-Mari Sălăgean).

Patronul spiritual al liceului a fost evocat în concurs de recitări și prezentări multimedia despre viața și opera acestuia (prof. Daniela Pruncuț, Ioana Dalya și Ciprian Zopota).

Clasele a IX-a A și a IX-a B s-au întrecut într-un concurs de cultură generală, organizat de prof. Gabriela Beleneș și Larisa Groze, și-au expus produsele hand-made și și-au testat creativitatea (prof. Diana Bodea), iar cei de a V-a și-au demonstrat cunoștințele de limba franceză în cadrul unui concurs pe grupe (prof. Codruț Popa).

Clasa a XII-a A, coordonată de prof. Traian Nistor și Liana Ciobanca au descoperit latura distractivă a matematicii, dar și curiozități științifice.

Clasele a VII-a și a VIII-a au pregătit un program artistic, alcătuit din dans modern, muzică instrumentală, poezii din lirica voiculesciană și o piesă de teatru (prof. Sergiu Ciure și Gheorghe Doboș)

De asemenea, reprezentanți ai Poliției le-au vorbit celor din ciclul primar despre educația rutieră (prof. Dorina Pașca, Maria Hoca, Simona Sere, Ramona Moș și Alina Firtean), iar celor din a X-a A despre modalitățile de prevenire a infracționalității (prof. Crina Crăciun).

Nu au lipsit nici întrecerile sportive: skandenberg (prof. Marius Ciupa), tenis de masă, volei (prof. Nicolae Băcioiu), dar și comunicările științifice pe tema Olimpismului (prof. Marius Ciupa).

Oaspeții de seamă ai școlii au fost prof. Dr. Mariana Mureșan, farm. Luminița Fitea, biochimist Mariana Bokeny, Silvia Șerbănescu, dr. Eduard Sabău.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !