Simona Trip, prorector pe probleme studentesti la Universitatea Oradea

Simona Trip
Simona Trip
Numirea prorectorului Simona Trip este temporară.

De luni, conf. univ. dr. Simona Trip este noul prorector responsabil cu problemele cu studenţii. Aceasta ocupă funcţia după ce prorectorul Elena Bonchiş a fost aleasă şefa Departamentului de Psihologie a Universităţii din Oradea. Prof. univ. dr. Elena Bonchiş a fost nevoită să aleagă între cele două funcţii, renunţând la cea de prorector.

Conf. univ. dr. Simona Trip are domeniul de competenţă consilierea psihologică şi psihoterapia. Aceasta este conf. univ. din anul 2008. Simona Trip a fost din 2006 secretar ştiinţific al Facultăţii Socio-Umane.

Foarte important pentru această funcţie, noul prorector este coordonatorul Centrului de Consiliere Psihologică şi Vocaţională „Ego Plus” al UO. De asemenea, din 2008 este preşedintele Asociaţiei de Consiliere Psihologică din România.

 Propuneri

La început de mandat, noul prorector şi-a propus două mari obiective: să identifice problemele cu care se confruntă studenţii şi să-i ajute în dezvoltarea personală.

„Vin din sfera consilierii pishologice. Consilierea psihologică are două ramuri importante: prima este rezolvarea de probleme cu care clientul se confruntă, şi atunci un prim obiectiv ar fi să vedem cu ce probleme, nerezolvate încă, se mai confruntă studenţii noştri şi să-i ajut în direcţia respectivă.

A doua ramură este dezvoltarea personală. Aşadar, un al doilea obiectiv ar fi să mă îngrijesc de dezvoltarea personală a studentului din Universitatea din Oradea şi să vedem cum putem să îmbunătăţim CV-urile lor”, a declarat prorectorul Simona Trip.

Numirea prorectorului este temporară. După alegerile pentru funcţia de rector, care vor avea loc în februarie 2012, noul rector ales îşi va numi prorectorii.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !